Molde

Ledig stilling!

Spennende stilling hos turoperatøren Risdal Touring AS :

Salgs- og utviklingsleder

– assisterende daglig leder

  • ansvar for bedriftens kommersielle utvikling i nært samarbeide med daglig leder
  • initiere og iverksette salg, også operativt og oppsøkende i forhold til kunder
  • omsette gode idéer til salgbare produkter i samarbeide med øvrige, dyktige medarbeidere i bedriften
  • være delaktig i innkjøpsarbeidet til turoperatørfunksjonen
  • overordnet ansvar for markedsarbeidet
  • delansvar for rekruttering og stillingsbeskrivelser
  • delansvar for strategi- og utviklingsplaner, bidra til at bedriften får utnyttet sitt fulle potensiale

 

Vi ser etter en person som gjerne har reiselivsfaglig bakgrunn og/eller utdannelse, men vel så viktig er   personlige egenskaper som skaper forutsetninger for å lykkes i stillingen. Man må være glad i mennesker og i å skape løsninger på en serviceinnstilt, strukturert og lønnsom måte.

Risdal Touring AS er en turoperatør med basis i buss – som er en av de mest miljøvennlige ferieformer for å reise på tur i Europa, men arrangerer også turer basert på andre reisemåter, så som fly, tog og ferjer/cruiseskip. Omkring 70% av turproduksjonen er til reisemål utenfor, fortrinnsvis sør for, Norge.

Risdal Touring AS holder til i moderne lokaler på Evjemoen i Evje og Hornnes kommune, ca 60 km nord for Kristiansand. Bedriften har omkring 17 ansatte fordelt på 7 årsverk, på kontor og reiseledere, og omsetter for ca MNOK 35 årlig. Selskapet eies av Olto Holding AS som også eier turbusselskapene Risdal Buss AS og 80% av Gjerstad Tur & Taxi AS samt ekspressbusselskapet Konkurrenten.no AS (100 %).

Både kvinner og menn oppfordres til å søke.

Dersom dette fanger din interesse, ta kontakt med daglig leder Tom Roger Øydne, ( 913 84 740 eller epost; tomroger@touring.no eller styreleder i Olto Holding AS, Odd Grønberg, ( 901 59 616. Søknad   sendes til Risdal Touring AS, Transportvegen 17, 4735 EVJE – eller på mail: post@touring.no

 

Søknadsfrist: 20. desember 2019

 

 

Tagger:, , , ,

UK flag | German flag