Flott høstopplevelse!

Flott høstopplevelse!

Høsttur til Aarhus & Flensburg | Buss | Risdal Touring

KUN 5.950,- per pers.
Når
12. - 15. oktober 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Grenland/Kristiansand
Bestill

Høst. Tiden på året en krøller seg opp i sofakroken under et pledd og tenner stearinlys. Kveldene er mørke og kanskje litt kjedelige? Hopp ut av sofaen og bli med på høstweekend i Danmark! Vi inviterer til en herlig helg der du får den perfekte anledning til å få shoppet litt og kost deg hos våre naboer i sør! Vi bor i Aarhus, med alle dens fasiliteter rett utenfor døren. God tid til avslapping og shopping er inkludert og de som ønsker det kan også få med seg en tur til Flensburg med tilhørende shopping! Det er her danskene reiser for å få seg en billig handel.

Bli med da vel og kos deg på en fin tur!

 

 

Tagger:, , , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Torsdag 12. oktober 2023

Stavanger/Grenland/Sørlandet – Kristiansand – Hirtshals – Aarhus, ca 185 km fra Hirtshals: Vi starter ut fra de respektive påstigningstedene, fra Stavanger i vest og  Grenland i øst og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. Kl 16.30 har vi avgang med MS SuperSpeed 1. Det er mulig å forhåndsbestille buffet om bord ved påmelding til turen. Dette koster kr 349,-. Så er det bare å kose seg med god mat og shopping om bord. Etter landgang setter vi oss i bussen og slapper av sørover. I Aarhus sjekker vi inn på Comwell Aarhus hotell for de neste 3 netter.

 

Dag 2

Fredag 13. oktober 2023

Aarhus: Vi starter dagen med frokost på hotellet før de av oss som ønsker en Tyskland tur setter oss i bussen og kjører sydover. Vel passert grensen tar det ikke lang tid før vi er på plass i Flensburg. Her får vi først noen timer i byen før vi kjører til CITTI -PARK som er en hel liten handelsby i seg selv. Mye fint å handle og god mat og drikke byr dagen i dag på. De som ønsker det kan selvfølgelig bare ta det med ro i Aarhus.

 

Dag 3

Lørdag 14.  oktober 2023

Aarhus: I dag kan vi riktig kose oss og ta den tid vi trenger og ønsker ved frokostbordet. Deretter er det mulig for de som vil å bli med på en utflukt til den gamle havnebyen Ebeltoft som oser av nostalgi med  sine brosteinsbelagte gater og bindingsverkshus. Utpå ettermiddagen går turen tilbake til Aarhus. På kvelden har vi lagt til rette for middag ved hotellet for de som ønsker det. Bestilles ved påmelding.

 

Dag 4

Søndag 15. oktober 2023

Aarhus – Hirtshals – Kristiansand – Sørlandet/Stavanger/Grenland, ca. 185 km fra Aarhus til Hirtshals: Vi spiser frokost på hotellet før vi tar farvel for denne gang. Raskt ut på motorveien og vi passerer Aarhus og Aalborg – før vi krysser under Limfjorden. Til Hirtshals ankommer vi i god tid til ferjeavgang med MS SuperSpeed 1 som kl 12.15 seiler til Kristiansand. Også denne gang er det mulig å  forhåndsbestille buffet ved påmelding til turen. Dette koster kr 299,-. Beregnet ankomst til den «sørlandske hovedstaden» kl 15.30 og straks etter ilandkjøring (alle sitter på med bussen) og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive         avstigningssteder. God fornøyelse!

Pris og annen informasjon

4 dager kun kr 5.350,- per person ved påmelding senest 15. juli 2023, deretter kr 5.950,-.

 

Avreisedato: 12. oktober 2023

Retur: 15. oktober 2023

 

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Ferje t/r Kristiansand – Hirtshals

¨  Overnatting 3 netter i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  Utflukter til Flensburg og Ebeltoft som beskrevet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 1.150,-

Tillegg for middag lørdag kveld ved hotellet: kr 380,- per person

Buffet på utreise: kr 349,- per person

Buffet på hjemreise: kr 299,- per person

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag