Flott høstopplevelse!

Flott høstopplevelse!

Aarhus & Flensburg | Buss | Risdal Touring

KUN 5.340,- per pers.
pris ved påmelding senest 1. mai
Når
14. - 17. september 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Grenland/Kristiansand
Bestill

September. En tid  på året vi fortsatt kan være heldige å kjenne på rester av sommervarmen men allikevel kjenne smaken av høsten. Uansett, sensommer eller tidlig høst – vi tenker noen trivelige dager i Danmark passer seg nå. Bli med å forlenge sommerfølelsen litt med en langhelg i herlige Aarhus! Vi inviterer til en «dejlig» helg der du får den perfekte anledning til å få shoppet litt og kost deg hos våre naboer i sør! Hotellet vi bor på har alle fasiliteter rett utenfor døren. Vi frister med   besøk til Egeskov slott på fredagen, og de som ønsker det kan også få med seg en tur til Flensburg med tilhørende shopping! Det er her Danskene reiser for å få seg en billig handel. 

Bli med da vel og kos deg på en fin tur!

 

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Torsdag 14. september 2023

Stavanger/Grenland/Sørlandet – Kristiansand – Hirtshals – Aarhus, ca 185 km fra Hirtshals: Vi starter ut fra våre                 påstigningsteder kl 11.05 fra Stavanger i vest og  kl 13.05 fra Telemarksporten i øst og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. Kl 16.30 er det avgang med MS SuperSpeed 1. Det er mulig å forhåndsbestille buffet om bord ved påmelding til turen. Dette koster kr 399,-. Kos deg med god mat og shopping om bord. Etter landgang setter vi oss i bussen og slapper av sørover. I Aarhus sjekker vi inn på Scandic Aarhus City hotell for de    neste 3 netter. Hotellet ligger sentralt midt i Aarhus, så du er aldri langt fra byens  severdigheter.

 

Dag 2

Fredag 15. september 2023

Aarhus – Egeskov slott – Aarhus ca 350 km: Vi står opp til dekket frokostbord, og koser oss med kaffe og alt som hører til. For den som har meldt seg på utflukt til Egeskov Slott blir det avgang med vår buss kl 08.30 fra hotellet. Vi kjører mot Fyn og reisen dit tar ca. 2 timer. Dette vakre slottet er datert til 1400 tallet og står på trestokker av eik i en liten sjø med dybde på ca 5 meter. Her er mye spennende historie, og vi skal få en guidet tur. Her finnes Classics museum der flotte veteranbiler står på rekke og rad, et eget camping museum og vakre hager vi kan rusle rundt i. Det er mulighet for kjøp av en matbit og noe å drikke flere steder. Utpå etter-middagen er vi klare for returen til vårt hotell i Aarhus. Det legges til rette for felles middag på hotellet i kveld. Bestilles ved påmelding.

 

Dag 3

Lørdag 16.  september  2023

Aarhus – Flensburg, ca. 390 km: Vi starter dagen med nok en deilig frokost på hotellet og nyter å være på tur. De som  ønsker, kan i dag bli med på utflukt til Flensburg. Kjøreturen frem til den tyske grensebyen tar omkring 2 timer hver vei. Vi kjører først frem til Citti-Park beliggende like utenfor by-sentrum. De som vil blir satt av her for å være et par timer, mens vi med resten av turdeltakerne fortsetter inn til   sentrum. Etter et par timer blir det tilbud om henting ved Citti-Park for å bli kjørt inn til sentrum. Utpå ettermiddagen setter vi kursen mot Aarhus igjen.

 

Dag 4

Søndag 17. september 2023

Aarhus – Hirtshals – Kristiansand – Sørlandet/Stavanger/Grenland, ca. 185 km fra Aarhus Hirtshals: Vi spiser frokost på hotellet før vi tar farvel for denne gang. Raskt ut på motorveien og vi passerer Aarhus og Aalborg – før vi krysser under Limfjorden. Til Hirtshals ankommer vi i god tid til  ferjeavgang med SuperSpeed som kl 12.15 seiler til Kristiansand. Også denne gang er det mulig å  forhåndsbestille buffet ved påmelding til turen. Dette koster kr 299,-. Beregnet ankomst til den «sørlandske hovedstaden» kl 15.30 og straks etter ilandkjøring (alle sitter på med bussen) og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstignings-steder. God fornøyelse!

 

Pris og annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Ferje t/r Kristiansand – Hirtshals

¨  Overnatting 3 netter i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  Utflukt til Flensburg

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 1.827,-

Tillegg middag på lørdag ved hotellet kr 435,-

Buffet på utreise kr 349,- per person

Buffet på hjemreise kr 299,- per person

Utflukt til Egeskov kr 360,- per person

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag