God dansemusikk!

God dansemusikk!

Åsetrallen | Flensburg | Musikk & Dans | Buss | Risdal Touring

KUN 6.950,- per pers.
ved påmelding før 1. mars
Når
21.-24. mai 2020
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Telemark/Kristiansand
Bestill

Bli med Åsetrallen på nok en trivelig tur hvor reisemålet er Flensburg og det flotte Hotel Des Nordens! Her er bordene dekket og det blir dans 2 kvelder til god, variert dansemusikk fra Åsetrallen. Turen starter torsdag med deilig middagsbuffèt om bord på MS Superspeed I – mens vi seiler fra Kristiansand til Hirtshals. 3 netter på samme hotell, med både fredag og lørdag til disposisjon for shopping og kulturelle aktiviteter! Våre busser og sjåfører er med hele veien, og står selvfølgelig til disposisjon for kjøring til og fra. Her blir det så avgjort liv! Pakk kofferten og bli med!

Tagger:, , , , , , , , ,

Turen dag for dag

Dag 1

Torsdag 21. mai 2020:

Stavanger/Telemark – Kristiansand – Hirtshals – Flensburg, ca 365 km fra Hirtshals: Fra Kristiansand seiler vi kl 16.30 med MS Superspeed I til Hirtshals. Om bord har vi forhåndsreservert og inkludert den store middagsbuffèten til alle gjester. Da beholder vi også sitteplassene i restauranten helt frem til vi klapper til kai i Hirtshals. Der er vi ca kl 19.45 og straks etter fortsetter kjøreturen sørover Jylland, forbi kjente byer som Aalborg, Århus og Vejle. Underveis stopper vi selvfølgelig for en liten røykepause og beinstrekk – og den danske/tyske grensen beregner vi å krysse like over midnatt. Det blir straks og rask innsjekking for overnatting 3 netter på Hotel des Nordens.

Dag 2-3

Fredag 22. – lørdag 23. mai 2020:

I Flensburg/utflukt: Vi spiser deilig frokost på hotellet før resten av dagen er til fri disposisjon. Den første dagen kjører våre busser og sjåfører til oppsatte tider fra hotellet og det korte stykket inn til sentrum, og det blir også mulighet for shopping ved Citti Grossmarkt. Bussene kjører også her til og fra.  Begge kveldene blir det middag og dans på hotellet. Den andre dagen kjører vi en valgfri utflukt til den koselige lille byen Friedrichstadt. Det er selvsagt også mulig å bli igjen i Flensburg. Vi returnerer til vårt hotell for ny middag, dans og overnatting!

Dag 4

Søndag 24. mai 2020:

Flensburg – Hirtshals – Kristiansand – Stavanger/Telemark: Dagen starter med deilig frokost. Vi tar oss god til og koser oss med maten før vi pakker ut i bussen og starter på hjemreisen. Raskt etter avreise krysser vi grensen inn til Danmark igjen – og vi fortsetter nordover i behagelig tempo. Vi tar en lengre stopp i en av de trivelige danske byene underveis. Sen ettermiddag/kveld er vi i Hirtshals. Det blir atter en gang ombordstigning i MS Superspeed I som klokken 20:45 setter seil mot Norge og Kristiansand. Om bord er det mulig å reservere plass i buffètrestauranten ved påmelding til turen. Straks etter ilandstigning og tollklarering fortsetter bussene våre hjemover de respektive avstigningssteder.

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Ferje Kristiansand – Hirtshals t/r

¨  1 middagsbuffet på ferja

¨  3 hotellovernattinger

¨  3 frokoster

¨  2 middager på hotellet

¨  Dans 2 kvelder på hotellet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom 1.790,-

Buffet på retur: 339,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag