Populær!

Populær!

Carola | Oslo Spektrum | Oslo | Risdal Touring

KUN 2.790,- per pers.
Når
02. - 03. september 2023
Antall dager
2
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Skjelsvik
Bestill

Carola i Oslo Spektrum!

Den svenske superstjernen Carola kommer endelig tilbake til Norge som en del av sin «Carola 4 Faces»-turné. I løpet av turneen skal den svenske popstjernen feire fire tiår i rampelyset og dedikerer hver konsert til en egen sjanger: pop, rock, gospel og musikal. I Norge kan du få med deg pop i Oslo Spektrum 2. september! Blir DU med oss i Risdal Touring på festen?

Med påstigninger fra Stavanger i vest, reiser vi inn til vår hovedstad samme dag som konserten. Vi får god tid å utforske Oslo, før vi på kvelden skal kose oss med musikken til Carola. Pakket og klart – ferdig tilrettelagt! Stig på bussen og vi kjører deg behagelig helt frem.

Vi har sikret oss gode sitteplassbilletter til konserten med Carola i Oslo Spektrum lørdag 2. september 2023. Ta kontakt med oss på Risdal Touring for påmelding!

God fornøyelse!

Tagger:, , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Lørdag 2. september 2023

Vi starter turen fra Stavanger Byterminal med avreise kl 03.35. Aktuelle påstigninger underveis langs E39 og E18. Dette gir oss god tid inn til Oslo. Vi skal kose oss på tur! Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på vårt hotell for turen før vi på kveldens skal nyte Carolas slagere. Konsertstart er kl 20.00 i Oslo Spektrum.

1983 stod en da 16 år gammel Carola i Palladium i Malmö på Melodi Grand Prix-scenen og fremførte for første gang «Främling» live. Resten er historie, og i 2023 er hun klar for å feire låten som forandret hennes liv.

I desember ble Carola-festen på Aviici Arena sluppet, en konsert som ble utsolgt på rekordtid. Hyllesten til popmusikken begynte der og fortsetter i sommer og høst med en stor Norden-turné.

Låtene i fokus er hennes tre Melodi Grand Prix-låter: «Främling», «Fångad av en stormvind», som hun vant den internasjonale finalen med, og «Evighet». I tillegg kommer det låter fra hele hennes karriere, som møtet med Rod Stewart som Carola sang «Sailing» sammen med i Los Angeles.

Vi kommer selvfølgelig også til å få høre uforglemmelige pop-perler fra hennes egen låtskatt, som «Säg mig vad du står», «På egna ben», «Gloria», «Mitt i ett äventyr», «Tommy tycker om mig», «Så länge jag lever», «När löven faller» og «Genom allt».

Vi gleder oss til å se henne på scenen i Oslo Spektrum 2. september, og til å ha DEG med oss.

 

Dag 2

Pris og annen informasjon

TURPRIS

2 dager kun kr 2.790,- per person

Avreisedato: lørdag 2. september 2023

Retur: søndag 3. september 2023

 

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i helturistbuss t/r Oslo

¨  Erfaren og dyktig sjåfør

¨  Billett til konserten

¨  1 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  1 hotellfrokoster

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg:

Enkeltrom kr 400,- per person.

 

Forbehold om eventuelle skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll.

 

UK flag | German flag