Fra Bergen - Cruise til København!

Fra Bergen - Cruise til København!

Påsketur fra Bergen | Cruise til København | Risdal Touring

Et hyggelig avbrekk i hverdagen – og en hel liten reise i seg selv! Påske Cruise til København med 2 behagelige døgn om bord i et av det flotte cruiseskipet Crown Seaways. Trivelig busstur fra  Bergen over fjellet til Østlandet. Middag og overnatting, hygge og stemning på hotell før vi neste dag stiger om bord i cruiseferjen til København. Vi bor komfortabelt om bord nyter å være til sjøs – og har inkludert deilig mat, både frokost og deilig middag på utreisen. Hva med å nyte utsikten fra skipet når det seiler nedover Oslofjorden?

Bli med oss på et avslappende avbrekk!


Tagger:, , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

 Bergen/Åsane – Hønefoss, ca  420 km: Vi starter fra Bergen Busstasjon, Perrong P kl 09.00, fra Åsane terminal kl 09.15 og Arna stasjon kl 09.30. Underveis stopper vi selvsagt med jevne og behagelige mellomrom. Veivalget for turen til Hønefoss lar vi avgjøres av vær– og føreforhold. Vi velger det rutevalget som gir den tryggeste forutsetning for å komme greit over fjellet med minst mulig ventetid og størst mulig komfort. Vi kommer etter hvert ned til Hønefoss for middag og overnatting.

Dag 2

Hønefoss – Oslo/DFDS, ca 60 km: Vi starter dagen med deilig frokost. Godt å være på hotell og bli «vartet opp». Med vår behagelige turbuss kjører vi så den lille timen det tar, inn til Oslo. Om tid og trafikk tillater det, kjører vi en liten rundtur i vår vakre hovedstad før vi skal stige om bord i DFDS som kl 14.15 seiler ut Oslofjorden. Vi sjekker inn for å bo om bord i komfortable innvendige dobbeltlugar. Om kvelden møter vi til felles 2-retters middag i skipets restaurant.

 

 

Dag 3

Om bord – i København: Vi starter dagen med deilig frokostbuffèt om bord i Crown Seaways. Det store skipet manøvrerer seg sakte til kai kl 09.15 – mens vi avslappende kan nyte utsikten til by og yrende aktivitet langs kaier og verftsområde. København var i sin tid Norges hovedstad så det er litt som å komme hjem. Skipet ligger 4 timer til kai i København, og det vil i henhold til dagens restriksjoner være anledning til å gå i land mot å ta normale forholdsregler knyttet til smittevern. I god tid før kl 13.45 må vi være om bord igjen. Skipet kaster sine fortøyninger kl 14.15. Om kvelden møter vi til felles 2-retters middag i skipets restaurant.

 

Dag 4

Oslo – Haukelifjell – Bergen, ca 490 km: Etter en god natts søvn om bord nyter vi nok en god frokost på turen. Mette og fornøyde er det ilandstigning i Oslo straks etter kl 09.15. Vi finner frem til bussen som frakter oss over Haukelifjellet til Bergen. Bussen tar nødvendige stopp underveis slik at folk kan skaffe seg en matbit før vi ankommer Bergen. Vi takker for en god og avslappende tur!

 

 

 

Annen informasjon

4 dager kun kr 4.440,- pr. person

Avreisedato: lørdag 9. april 2022

Retur: tirsdag 12. april 2022

 

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Velorientert reiseleder

¨  3 overnattinger på hotell i delt dobbeltrom/delt innvendig dobbeltlugar om bord på DFDS

¨  3 frokoster

¨  3 middager

¨  Alle ferjer, veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom-/lugar kr 700,- totalt for 3 netter.

For utvendig dobbelt lugar kr 150,- pr person.

For utvendig enkeltlugar kr 300,- pr person.

 

Forbehold eventuelle skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag