Ellevill shopping!

Ellevill shopping!

Danmark | Shopping i Aalborg | Buss | Risdal Touring

KUN 3.330,- per pers.
Når
11.-13. november
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Grenland/Kristiansand
Bestill

Hva er vel bedre enn en tur til Danmark før julestresset begynner? Vi bor på det koselige 4-stjerners hotellet Comwell Rebild Bakker, beliggende i rolige omgivelser i Rold Skov utenfor Aalborg. På hotellet kan man slappe av og nyte livet med deilig mat og drikke. Vi kjører inn til Aalborg for shopping og byliv før vi tar turen til Aalborg storcenter, eller Bilka som mange kaller det. God tid til avslapping og shopping! Bli med da vel!

 

Tagger:, , , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Stavanger/Grenland- Kristiansand – Rebild: Vi starter ut fra de respektive påstigningsstedene, fra Stavanger i vest og  Grenland i øst og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. Kl 16.30 har vi avgang med MS Super Speed 1. Det er inkludert felles julebordsbuffet som er dagens middag. Så er det bare å kose seg med god mat og shopping om bord. Etter landgang setter vi oss i bussen og slapper av sørover. Vi sjekker vi inn for overnatting på vårt hotell, Comwell Rebild Bakker, for de neste 2 nettene.  https://comwell.com/hoteller/comwell-hotel-rebildbakker

Dag 2

Shopping i Aalborg: En deilig frokostbuffèt står klar og venter i restauranten på hotellet. Deretter setter vi oss i bussen og kjører de ca 20 minuttene inn til Aalborg sentrum. Her har vi flere timer til å kose oss med shopping, kafebesøk og sightseeing. På ettermiddagen kjører vi ut til Aalborg Storcenter og fortsetter shopping runden her før vi kjører tilbake til hotellet for avslapping, middag og overnatting.

Dag 3

Rebild – Hirtshals – Kristiansand – Sørlandet/Stavanger/Grenland: Vi spiser deilig frokost på hotellet før vi tar farvel for denne gang. Raskt ut på motorveien og vi passerer Aalborg – før vi krysser under Limfjorden. Til Hirtshals ankommer vi i god tid til ferjeavgang med MS Superspeed I som kl 12.15 seiler til Kristiansand. Også denne gang er det mulig å forhånds bestille julebordsbuffet ved påmelding til turen. Beregnet ankomst til den «sørlandske hovedstaden» kl 15.30 og straks etter ilandkjøring (alle sitter på med bussen) og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder.

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør og helturist buss

¨  Ferjeoverfart Kristiansand – Hirtshals t/r

¨  2 hotellovernattinger

¨  2 frokoster

¨  1 julebordsbuffet på ferja

¨  1 middag på hotellet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom: 690,-

Julebordsbuffet hjemreise: 259,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag