Vår i Danmark!

Vår i Danmark!

Deilige Danmark | København & Aarhus | Busstur | Risdal Touring

KUN 8.200,- per pers.
Når
12.-16. mai
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Bestill

KOM BLI MED OSS! Vi har på oppfordring laget en akkurat passe lang maitur til våre hyggelige naboer i sør. Vi starter med et deilig cruise til Kongens by København. Her får vi to hele dager til å kose oss før turen går videre via HC Andersens Odense til Aarhus. Vi får også her to netter og kan kose oss en hel dag med shopping og kafebesøk. Kanskje vil det også friste med en tur i Den Gamle by? Eller for den kunst interesserte; en tur i ARoS kunstmuseum. Her er det bare å nyte livet!

Tagger:, , , , , , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Vi starter ut fra de respektive påstigningsstedene, fra Stavanger i vest og kjører E39 sørover mot Kristiansand og videre E18 til Oslo. Kl 16.30 har vi avgang med DFDS Seaways til København, vi får tildelt våre lugarer m/ dusj/WC – alle beliggende oppe i båten, og vi møtes etter hvert til felles buffètbord i restauranten.

Dag 2

En deilig frokostbuffèt står klar og venter i restauranten før skipet klapper til kai i København kl 09.45. Vi møter straks etter vår lokalkjente byguide som tar oss med på en rundtur i den danske hovedstaden – en spennende by. Tidlig på ettermiddagen parkerer vi ved Tivoli. Det blir anledning for tid på egen hånd. Byens velkjente handlegate – Strøget – ligger like over veien. Den snor seg over en kilometer fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Altfor mange butikker med altfor gode tilbud – i alle fall for å kunne spare penger….. Røverkjøp vil noen kalle det, mens andre vil lure på hvem som er røveren? Kjøperen eller selgeren? Utpå ettermiddagen tar vi en tur til hotellet vårt, spiser middag – og de som vil kan bli med buss og sjåfør en tur inn for å rusle litt i Tivoli eller på Strøget om kvelden.

Du kan lese mer om København her.

Dag 3

Deilig, dansk morgenmat på hotellet før vi setter kurs bort fra Sjælland. Vi skal krysse Storebælt over den imponerende broen. Over til Fyn og frem til H. C. Andersens by, Odense. Her gir vi oss selv litt tid midt på dagen. Neste etappe bringer oss over Lillebælt, fra Fyn til Jylland – og vi fortsetter nordover til Aarhus hvor vi skal bo 2 netter på Comwell Hotel, midt i byen. Middag er inkludert på hotellet.

Du kan lese mer om hotellet her.

Dag 4

Deilig, dansk morgenmat på hotellet før vi rusler ut i byens gater. Dagen i dag er til fri benyttelse og det er mye å finne på i Aarhus. Vi kan shoppe, gå på kafe eller ta en tur i Den Gamle By. ARoS kunstmuesum er også en populær plass å tilbringe noen timer med kulturelt påfyll. I dag spiser vi middag sammen på en koselig restaurant i byen.

Les mer om Aarhus her.

Dag 5

Vi spiser vår siste morgenmat, frokost, på dansk landjord for denne gang. Raskt ut på motorveien og vi passerer etter en drøy times tid Aalborg – før vi krysser under Limfjorden. Til Hirtshals ankommer vi i god tid til ferjeavgang med MS Superspeed I som kl 12.15 seiler til Kristiansand. Beregnet ankomst til den «sørlandske hovedstaden» kl 15.30 og straks etter ilandkjøring (alle sitter på med bussen) og tollklarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder.

Annen informasjon

Tillegg for enkeltrom/lugar kr 1.290,-

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag