FØRJULSTUR

FØRJULSTUR

Førjulstur Aarhus & Egeskov slott | Buss | Risdal Touring

KUN 5.290,- per pers.
Pris ved påmelding innen 1. oktober 2023
Når
9. - 12. november 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Grenland/Stavanger/Sørlandet
Bestill

Blir du med oss på førjulstur til Danmark? Vi inviterer til en «dejlig» helg der du får den perfekte anledning til å få shoppet litt og kost deg hos våre naboer i sør! I hele 3 netter bor vi på Comwell Aarhus hotell. Hotellet har alle fasiliteter rett utenfor døren. Vi frister med besøk til Egeskov slott. Her finner du et julepyntet Egeskov både innendørs og utendørs der over en kilometer girlander leder veien gjennom de forskjellige bygninger. Om du vil gjøre en god handel hos en av de mange markedsbodene, eller bare titte og bli inspirert, er helt opp til deg. Fredagen holdes av til Flensburg tur med tilhørende shopping for den som ønsker! Det er her danskene reiser for å få seg en billig handel. Velkommen skal du være!

 

Tagger:, , , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Torsdag 9. november 2023

Stavanger/Grenland/Sørlandet – Kristiansand – Hirtshals – Aarhus, ca 185 km fra Hirtshals: Vi starter ut fra  våre påstigningsteder kl 11.05 fra Stavanger i vest og kl 13.05 fra Telemarksporten i øst og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. Kl 16.30 er det avgang med MS SuperSpeed 1. Det er mulig å forhåndsbestille buffet om bord ved påmelding til turen for kr 399,-. Kos deg med god mat og shopping om bord. Etter landgang    setter vi oss i bussen og slapper av sørover. I Aarhus sjekker vi inn på Comwell Aarhus hotell for de neste 3 netter. Hotellet ligger sentralt i Aarhus, så du er aldri langt fra byens severdigheter og trivelige handlegater.

 

DAG 2

Fredag 10. november 2023

Aarhus – Flensburg, ca. 390 km: Vi starter dagen med en deilig frokost på hotellet og nyter å være på tur. De som  ønsker, kan i dag bli med på utflukt til Flensburg. Kjøreturen frem til den tyske grensebyen tar omkring 2 timer hver vei. Vi kjører først frem til CITTI-Park beliggende like utenfor bysentrum. De som vil blir satt av her for å være et par timer, mens vi med resten av turdeltakerne fortsetter inn til sentrum. Etter et par timer blir det tilbud om henting ved CITTI-Park for å bli kjørt inn til sentrum. Utpå ettermiddagen setter vi kursen mot Aarhus igjen. I dag blir det middag på eget initiativ.

 

Dag 3

Lørdag 11. november  2023

Aarhus – Egeskov slott – Aarhus ca 350 km: Vi står opp til dekket frokostbord, og koser oss med kaffe og alt som hører til. For den som har meldt seg på julemarked til Egeskov Slott blir det avgang med vår buss kl 08.30 fra hotellet. Vi kjører mot Fyn og reisen dit tar ca. 2 timer. Inngangsbillett DKK 110,- ikke inkludert. I eventyrlige omgivelser omgitt av klassiske biler og fly kan du la deg friste av alt fra kunsthåndverk til delikatesser og julepynt fra 100 markedsboder. På Spisetorvet får du kjøpt både varm kakao og varm gløgg samt noe å bite i om du blir sulten. Utpå ettermiddagen er vi klare for returen til vårt hotell i Aarhus. Det legges til rette for felles middag på hotellet i kveld. Bestilles ved påmelding til turen.

 

Dag 4

Søndag 12. november 2023

Aarhus – Hirtshals – Kristiansand – Sørlandet/Stavanger/Grenland, ca. 185 km fra Aarhus Hirtshals: Vi spiser frokost på hotellet før vi tar farvel for denne gang. Raskt ut på motorveien og vi passerer Aarhus og Aalborg – før vi krysser under Limfjorden. Til Hirtshals ankommer vi i god tid til  ferjeavgang med SuperSpeed som kl 12.15 seiler til Kristiansand. Også denne gang er det mulig å  forhånds  bestille buffet ved påmelding til turen. Beregnet ankomst til den «sørlandske hovedstaden» kl 15.30 og straks etter ilandkjøring og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder. God fornøyelse!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 5.290,- per person

ved påmelding før 1. oktober 2023, deretter kr 6.290,-

Avreisedato: 9.november 2023

Retur: 12. november 2023

 

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Ferje t/r Kristiansand – Hirtshals

¨  Overnatting 3 netter i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  Utflukt til Flensburg

¨  Utflukt til Egeskov slott’s julemarked (inngangspenger ikke inkludert)

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 1.115,-

Tillegg middag på lørdag ved hotellet kr 380,- per person.

Buffet på utreise kr 399,- per person

Buffet på hjemreise kr 299,- per person

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Reiseleder ved flere enn 30 påmeldte.

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag