Julefeiring på Beitostølen!

Julefeiring på Beitostølen!

Julefeiring på Beitostølen | Buss | Risdal Touring

KUN 7.330,- per pers.
Ved påmeldingen innen 15. oktober 2022
Når
23. - 26. desember 2022
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland/Beitostølen
Bestill

Turen går fra Stavanger/Sørlandet/Grenland/Beitostølen: 736 km

Det kimer nu til julefest! Glem mas og kjas og reis med oss til ferdigpyntet jul i eventyrlige vinteromgivelser ved porten til  Jotunheimen – flotteste Beitostølen! Grønne, snødekte trær  glitrer om kapp mot oss når vi ankommer denne vakre fjellandsbyen. Her får du virkelig kjenne på den friske fjelluften og den gode følelsen av å være på tur omringet av vakkert landskap i hyggelig selskap. Hotellet vi bor på ligger 900 meter over havet og har panoramautsikt over fjell og daler. Her har du fri tilgang til innendørsbasseng om det skulle friste med en svømmetur, eller kanskje varme kroppen i en deilig badstue etter en spasertur i vinterværet.

Vi tar livet og julen helt med ro, lar andre kokkelere på kjøkkenet, rydde og vaske opp  –  mens vi nyter godt av julemat, varm gløgg, julens bakst og kjenner på roen som senker seg og gleden over å kunne gå til dekket bord både morgen, middag og kveld. Bli med å skape gode minner i godt selskap med andre. Meld deg på allerede i dag!

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Vi starter ut ifra våre respektive påstigningsteder fra Stavanger kl. 06.30 i vest til Sandefjord i øst.  Vi følger E18 og videre E16 gjennom Hønefoss og over Valdresveien mot vårt bestemmelsessted. Det blir lagt til rette for stopp underveis. Vel framme på Beitostølen sjekker vi inn og finner våre rom. Vi samles og hygger oss med felles middag på kvelden.

 

 

Dag 2

Lørdag 24 desember 2022 

I dag tar vi oss god tid og nyter at vi kan stå opp til    dekket frokostbord. Etter frokost står dagen til fri disposisjon for hver enkelt. Noen ønsker kanskje å ta en       spasertur og nyte en varm julegløgg fra resepsjonen etterpå, og noen ønsker kanskje å slappe av og bare   kose seg på hotellet før selveste julekvelden. Det er lov å forsyne seg med kaffe og julekaker i resepsjonen på ettermiddagen. På ettermiddagen samles vi igjen til herlig juleaftensbuffet med varme og kalde retter, desserter og kaker, og gleder oss over en hyggelig kveld.

 

Dag 3

Søndag 25 desember 2022 

Nok en dag der vi gleder oss til herlig frokost buffet, med morgenkaffe eller te. I dag blir det høymesse i Hegge stavkirke. Vår fleksible sjåfør står selvfølgelig klar til å kjøre alle som ønsker å delta til kirken. På formiddagen vil det også bli mulighet for å kjøre kanefart som må forhåndsbestilles – og også her vil vår sjåfør være klar til  å frakte dere fram og tilbake. Etter en fin dag blir det koselig å samles til middag igjen på kvelden.

 

 

Dag 4

Mandag 26 desember 2022 

En fantastisk julehelg er snart ved endes. Etter frokost gjør vi oss klare til å si farvel til hotellet og finner våre plasser i bussen som skal ta oss hjem igjen. Vi hygger oss på hjemturen med masse gode minner etter julehelgen. Vi gjør stopp underveis og regner med å være framme i Kristiansand tidlig kveld, og de øvrige avstigningssteder i forhold til dette.

 

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 7.330,-

Pris per person ved påmelding før             15. Oktober 2022, deretter kr 7.990,-

 

Avreisedato: 23. Desember 2022

Retur: 26. Desember 2022

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Overnatting i delt dobbeltrom på hotell

¨  3 julefrokoster

¨  1 julegrøt juleaften

¨  3 middager

¨  Reiseleder v/ankomst hotell

¨  Alle bom– og veiavgifter

 

Tillegg for enkeltrom kr 985,- 3 dager

Øvrige tillegg:

Lunsj 1 juledag kr 300,-

Kanefart kr 400,-

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Bilde til inspirasjon

UK flag | German flag