Julen på Beitostølen!

Julen på Beitostølen!

Fra Bergen | Julefeiring | Beitostølen | Buss

KUN 7.330,- per pers.
Ved påmeldingen innen 15. oktober 2022
Når
23. - 26. desember 2022
Antall dager
4
Avreise fra
Bergen
Bestill

Det kimer nu til julefest!

Glem mas og kjas og reis med oss til ferdigpyntet jul i  eventyrlige vinteromgivelser ved porten til Jotunheimen – flotteste Beitostølen! Grønne, snødekte trær glitrer om kapp mot oss når vi ankommer denne vakre fjellandsbyen. Her får du virkelig kjenne på den friske fjelluften og den gode følelsen av å være på tur omringet av vakkert landskap i hyggelig selskap. Hotellet vi bor på ligger 900 meter over havet og har panorama-  utsikt over fjell og daler. Her har du fri tilgang til innendørsbasseng om det skulle friste med en svømmetur,  eller kanskje varme kroppen i en deilig badstue etter en spasertur i vinterværet. Vi tar livet og julen helt med ro, lar andre kokkelere på kjøkkenet, rydde og vaske opp  –  mens vi  nyter godt av julemat, varm gløgg, julens bakst og kjenner på roen som senker seg og gleden over å kunne gå til dekket bord både morgen, middag og kveld.

Bli med å skape gode minner i godt selskap med andre. Meld deg på allerede i dag!

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Fredag 23 desember 2022 Avreise fra Bergen jernbanestasjon fredag 23.12 kl. 11.38 med tog til Gol. Vær ute i god. Der møter dere vår reiseleder Ingrid Telle som har felles  billett for hele gruppen. Vi er fremme på Gol kl. 15.43 og bytter over til en moderne turbuss fra Risdal Touring som vi reiser med til Beitostølen der vi sjekker inn på Hotell Radisson Blu Resort for julefering. Vi møter til felles middag på kvelden.

 

Dag 2

Lørdag 24 desember 2022 I dag tar vi oss god tid og nyter at vi kan stå opp til dekket frokostbord. Etter   frokost står dagen til fri disposisjon for hver enkelt.  Noen ønsker kanskje ta en spasertur og  nyte en varm julegløgg fra resepsjonen etterpå, og noen ønsker   kanskje å slappe av og  bare kose seg på hotellet før selveste julekvelden. Det er lov å forsyne seg med kaffe og julekaker i resepsjonen på ettermiddagen. På  ettermiddagen samles vi igjen til herlig juleaftensbuffet med varme og kalde retter, desserter og kaker og gleder oss over en hyggelig kveld.

Dag 3

Søndag 25 desember 2022 Nok en dag der vi gleder oss til herlig frokost buffet, og  morgenkaffe eller te. I dag blir det høymesse i Hegge stavkirke. Vår fleksible sjåfør står selvfølgelig klar til å kjøre alle som ønsker å delta til kirken.  På formiddagen vil det også bli mulighet for å kjøre kanefart som må forhåndsbestilles – og også her vil vår sjåfør være klar til å frakte dere fram og tilbake. Etter en fin dag blir det koselig å samles til middag igjen på kvelden.

 

Dag 4

Mandag 26 desember 2022 En fantastisk julehelg er snart ved endes. Etter en velsmakende frokost tar vi plass i bussen som kjører oss til Fagernes – over Golsfjell til Gol. Fra Gol reiser vi videre med tog til Bergen der vi er fremme kl. 19.06.

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 7.330,-

Pris pr person ved påmelding før 15. Oktober 2022, deretter kr 7.990,-

 

Avreisedato: 23.12.2022

Retur: 26.12.2022

Turprisen inkluderer:

¨  Togbillett Bergen – Gol

¨  Dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Overnatting i delt dobbeltrom på hotell

¨  3 julefrokoster

¨  1 julegrøt juleaften

¨  3 middager

¨  Reiseleder

¨  Alle bom– og veiavgifter

Tillegg for enkeltrom kr 985,- 3 netter.

Tillegg lunsj 1 juledag kr 300,-

Tillegg Kanefart kr 400,-

Kanefart kr 400,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

 

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag