4 netter på Pers Hotell

4 netter på Pers Hotell

Gol | Pers Hotell | buss | Risdal Touring

«En tur i vakkert sommerfjell»

Bli med oss på en tur! Denne gangen går turen til Gol og Pers Hotell. Vi legger opp en ny utreise rute til Fredrikstad med en flott guiding i Gamle Fredrikstad. Deretter til Gol for å tilbringe 4 netter på Pers Hotell. Utflukter med buss eller på egne bein i fjellet, eller bare avslapping på vårt gode hotell! Returen går over fjellet og via Haugesund og hjem. Bli med og opplev noe av alt det vakre Norge har å by på!

 

Tagger:, , , , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Lørdag 14. august 2021: Stavanger – Fredrikstad: Vi starter fra de aktuelle påstigning stedene langs E39 og videre langs E18. Vi stopper med behagelige mellomrom for å strekke på beinene, og det vil selvfølgelig bli mulig å få kjøpt seg mat underveis. Vi får en strekk om bord på ferja fra Horten til Moss og ankommer Fredrikstad på kvelden, hvor vi har lagt inn middag og overnatting på et av våre gode samarbeidshoteller, Quality Hotell Fredrikstad, beliggende midt i byen.

 

Dag 2

Søndag 15. august 2021: Fredrikstad – Gol: Dagen starter med en god og solid frokost før vi møter vår lokalguide for å bli vist rundt i Fredrikstad. Byen har en flott Gamleby og kanskje vi blir med og jangler på vollan som det heter på Fredrikstad dialekt. Deretter legger vi turen nordover og inn i landet. Vi kjører til Oslo og Sandvika og derfra opp langs Tyrifjorden til Hønefoss hvor vi stopper slik at det er mulig å kikke litt på byen, samt få kjøpt seg noe å spise for de som ønsker det. På ettermiddagen passerer vi Bromma og Nesbyen før vi på kveldingen tar inn på vårt gode hotell, Pers Hotell på Gol for de neste 4 netter. Her er det felles og inkludert middag hver kveld.

 

 

 

Dag 3 - 5

Dag 3 – 5:                                                                                           

 

Mandag 16. – Onsdag 18.august 2021: På Gol/utflukter: Dagene på Gol kan legges opp etter ønske,- de som bare vil være på Gol og gå turer på egenhånd i det vakre sommerlandskapet gjør det. De som vil med oss på utflukter bestiller dette ved påmelding til turen. Første dagen er det en dag til fri disposisjon for alle og det er nok av fine turer å gå,- både korte og lange,- alt etter formen til hver enkelt. Eller man kan kose seg i Gol og på hotellet. Neste dag har vi lagt opp til en utflukt til Tunhovd og Langedrag Naturpark, inkludert inngang, omvisning og lunsj. Langedrag Naturpark er en fjellgård 1000 moh., like sør for Tunhovd i Nore og Uvdal kommune, Viken. Parken som er åpen for besøk hele året, huser omkring 25 ulike dyrearter og er bl.a. kjent for sitt utvalg av gamle husdyrraser og ville dyr fra norsk fauna. Noen av dere husker sikkert serien som gikk på TV for noen år siden. En fin plass å besøke. Siste dagen på Gol går turen til Vasetstølen, også her inkludert lunsj. Vasetstølen er et flott tun, med bygninger fra 1700 og 1800 tallet. Servering av god hjemmelaget tradisjonsmat. Hver kveld er det middag på hotellet, det er også inkludert adgang til Tropicana badeland på bestemte tidspunkter/dager samt kaffe og dans til levende musikk på hotellet om kveldene. Her er det bare å kose seg!

 

 

Dag 6

Torsdag 19. august 2021: Gol – Haugesund: Frokosten står igjen dekket på hotellet. Mette og gode setter vi oss så i vår komfortable buss og kjører via Geilo og Eidfjord til Odda. Underveis har vi utsikt til en vidunderlig norsk natur og koser oss sammen. Fra Odda går turen videre til Haugesund hvor vi tar inn på et av våre gode samarbeidshoteller i området og koser oss sammen med en god og inkludert middag.

 

 

 

Dag 7

Fredag 20. august 2021: Haugesund – Stavanger – Kristiansand – Telemarksporten: Så er det siste gode hotellfrokost for denne gang,- vi pakker ut og setter oss til rette i vår gode turbuss. Også i dag er det mye flott natur å se. Vi kjører til Stavanger og her går nok de første av våre medreisende av bussen. Videre kjører vi langs E39 mot Kristiansand og derfra langs E18 så langt vi har passasjerer som skal stige av. Dette er en opplevelse å ta med seg inn i høst – og vintermørket. Meld deg på og bli med oss på tur!

 

 

Tilleggs informasjon

Avreisedato: Lørdag 14. august 2021

Retur: Fredag 20. august 2021

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Velorientert reiseleder

¨  6 overnattinger på hotell

¨  6 frokoster

¨  6 middager

¨  Lokalguide i Fredrikstad

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 1.990,-

Utflukt til Langedrag: kr 495 –

Utflukt til Vasetstølen: kr  420,-

Utfluktene er som beskrevet i programmet

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon, foto Langedrag og Pers Hotell

UK flag | German flag