Begrenset antall billetter!

Begrenset antall billetter!

Göteborg Symfoniker | konsert | Gøteborg | Risdal Touring

KUN 4.390,- per pers.
Når
28. - 30. april 2022
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Sandefjord
Bestill

Det er med stor glede vi kan by på en musikalsk tur til Gøteborg!

Fredag 29. april 2022 frister Göteborgs Symfoniker med
konsert i Konserthuset – denne tradisjonsrike kulturarenaen plassert øverst i hovedgaten Avenyen. Orkesteret har et delt program hvor to dirigenter skal veksle mellom å dirigere og å være hverandres solister. Det blir en 3 dagers tur, hvor vi bor 2 netter på ett og samme hotell – sentralt og med shoppingmuligheter like rundt hjørnet.

Velkommen til en musikalsk nytelse!

 

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Torsdag 28. april 2022

Stavanger – Kristiansand – Sandefjord – Strømstad – Gøteborg, ca 670 km: Vi starter fra Stavanger tidlig på morgenen og kjører E39 via Kristiansand og videre E18 til Sandefjord.
Mulighet for påstigning underveis og vi stopper også for å strekke på beina. Kl 15.20 har vi avgang med Fjordline til Strømstad, og om bord er det reservert plass i skipets buffetrestaurant. Deilig lunsjbuffet er inkludert i turprisen. Turen over ytre Oslofjord tar ca 2 ½ time og vi ankommer kl 17.50 til Strømstad. Straks etter tar vi fatt på kjøreturen sørover E6, og vi ankommer hotellet i Gøteborg tidlig kveld.

 

Dag 2

Fredag 29. april 2022

Vi spiser frokostbuffét på hotellet og har dagen til fri disposisjon. Gøteborg frister med gode shoppingmuligheter og
byvandring. Hva med en tur innom Haga – en av Gøteborgs eldste bydeler – som med sin sjarme må være byens hyggeligste strøk. På ettermiddagen går turen til Konserthuset og turens høydepunkt – kveldens konsert kl 18.00. To livlige dirigenter veksler på taktstokken og å være solister denne kvelden. Én time før konsertstart er det mulighet for å overvære en introduksjon til konsertens program. Avreise fra hotellet etter nærmere avtale. Vår buss bringer dere behagelig både til og fra konsert og hotell. På kvelden blir det felles middag på hotellet – også denne er inkludert i turprisen.

 

 

Dag 3

Lørdag 30. april 2022

Gøteborg – Strømstad – Sandefjord – Kristiansand – Stavanger, ca 670 km: En deilig frokost nytes før avreise fra Gøteborg
kl 08.30. Vi kjører nordover E6 og kommer frem til Strømstad i god tid til ferjeavgang med Fjordlines avgang kl 12.00 til Sandefjord. Lunsjbuffeten om bord er inkludert i turprisen. Vi ankommer Sandefjord allerede kl 14.30. Vi kjører sørover E18 til Kristiansand og videre vest  langs E39 til Stavanger.
Avstigning etter hvert som vi kommer til de respektive hjemsteder.

VELKOMMEN OG GOD FORNØYELSE!

 

Pris og annen informasjon

Avreisedato: Torsdag 28. april 2022

Retur: Lørdag 30. april 2022

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturist buss

¨  Ferjeoverfart Sandefjord – Strømstad t/r

¨  Buffet på Fjordline begge veier

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  1 felles middag

¨  Billett til Konserthuset

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom: 1.290,-

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag