Tenk den stemningen!

Tenk den stemningen!

Håndball EM | Oslo | Buss | Risdal Touring

KUN 5.550,- per pers.
Når
18. - 20. desember 2020
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Bestill

Stort gøyere kan det ikke bli! Og vi tillater oss selvsagt å håpe. Håpe på at de norske damene kvalifiserer seg til finalen i Telenor Arena søndag kveld den 20. desember. Ny julegave til både oss og hele det norske folk i tilfelle! Vår tur gir deg hele finalehelgen i Oslo servert på gullfat, bokstavelig talt – et av lagene tar gull uansett. Semifinalene på fredag og både bronse- og gullfinalen på søndag har vi gode billetter til. Alt tilrettelagt med både bussreise, hotellovernattinger sentralt i Oslo og billetter til de spennende håndballkampene inkludert. Bli med oss – her blir det garantert stemning i et julepyntet Oslo! Turen er et samarbeide med Portal Travel AS.

Tagger:, , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Fredag 18. desember 2020: Vi starter fredag morgen, fra Farsund/Lyngdal i vest og kjører E39 mot Mandal, Søgne og Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. En buss starter også fra Evje og kjører Mykland – Hynnekleiv – Froland frem til Arendal, Harebakken. Til Oslo beregner vi ankomst tidlig på ettermiddagen. Innsjekking på våre komfortable hoteller i Oslo med beliggenhet midt i sentrum. Det blir utdelt «ruteplan» for skyttelbussene til og fra Telenor Arena som ligger ute på Fornebu, ca 11 km utenfor Oslo sentrum. Fredag kveld spilles semifinalene – og vi tør love garantert og topp, sportslig stemning. Vi er med, skaper stemningen, tar del i og deler opplevelsene!

Dag 2

Lørdag 19. desember 2020: En god hotellfrokost starter dagen. Oslo, vår vakre hovedstad, er på denne tiden førjulspyntet og der er stort, vinterlig julemarked i Spikersuppa. Butikkene i byen vil også i år i desember forsøke å overgå seg med gode juletilbud.  Innenfor rekkevidde og behagelige gangavstand fra hotellene våre, finner vi store varemagasiner som både Steen & Strøm og Oslo City. Tilbudet til de som vil legge inn mer kulturelle opplevelser er også mangfoldig, ikke minst i Bjørvika – hvor vi finner Deichman Bjørvika, Oslo nye hovedbibliotek. Nå i løpet av høsten åpner også det nye Munch-muséet i Bjørvika.

 

 

Dag 3

Søndag 20. desember 2020: Nok en god hotellfrokost venter oss. Formiddagen er til fri disposisjon – og mange butikker m.v. er også søndagsåpne så nært inntil julefeiringen. For mange, de som ikke er så velorganiserte og godt forberedte som oss, er det like før feiringen kommer som «julekvelden på kjerringa». Vi sjekker ut fra hotellet og setter bagasjen vår i bussene. Utpå ettermiddagen er det avgang med bussen til Telenor Arena. Snart er det klart for bronsefinalen. La oss for all del håpe at ikke Norge er med i den, eller – om alternativet er å ryke ut tidligere eller i en av semi-finalene; la oss håpe Norge er med. Etter en pause mellom kampene er det klart for gullfinalen – et fyrverkeri av en kamp, spår vi – uansett om Norge er med eller ikke. Straks etter at finalen er ferdigspilt, setter vi oss i bussen og kjører hjemover. Om Norge er med til siste slutt, får vi også med oss medaljeseremonien. Takk for turen sammen!

 

Annen informasjon

3 dager kun fra kr 4.990,-

gode billetter til finalehelgen Håndball EM for kvinner i Telenor Arena, kategori 3 er inkludert samt skyttelbusser til/fra Telenor Arena

Tillegg for enkeltrom 650,- pr person for 2 netter

Tillegg for «håndballpub»- billett i Oslo kr 250,- pr person som gir adgang både fredag, lørdag og søndag

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Julepyntet hovedstad

UK flag | German flag