Opplev Håndball – EM i Wien | 5 dager

Hjem » Reiser » Opplev Håndball – EM i Wien | 5 dager

Velkommen på tur til Wien!

Norges håndballjenter – kvinnelandslaget – har gitt oss mye glede gjennom mange år! I desember arrangeres EM av Ungarn, Østerrike og Sveits, og finalehelgen går i Wien 13. og 15. desember.

Vi har sikret oss de beste billettene til finalehelgen i Wiener Stadthalle. Med påstigninger fra Stavanger i vest og langs hele kysten, tar vi fly ut fra Oslo dagen før semifinalene. Vi får fire netter på sentralt hotell i Wien, to flotte kampdager, og hjemreise dagen etter finalen.

Sosialt fellesskap, ren og ekte idrettsglede – bli med oss på tur til Wien!

 

 

 

Reiseprogram

Dag1

Torsdag 12. desember 2024:

Stavanger/Sørlandet/Grenland/Oslo – Gardermoen – Wien: Turen starter med buss fra Stavanger kl. 01.55 og følger E39 mot Kristiansand hvor bussen har avreise kl. 07.00. Videre følger vi E18 mot Oslo. Påstigninger langs hele ruten. Vi ankommer Oslo Lufthavn Gardermoen tidlig ettermiddag. Flyet med Lufthansa har avreise kl. 15.55, så vi må være ute i god tid for innsjekk. Vår reiseleder bistår ved innsjekk. Det er også mulighet for oppmøte direkte på Gardermoen om noen ønsker det.

Med mellomlanding underveis vil vi ankomme Wien kl. 18.15 torsdag kveld. Det er felles busstransfer fra flyplassen til vårt sentrale hotell for turen. Siden vi bor såpass sentralt i Østerrikes hovedstad, har vi ikke inkludert middag på hotellet disse dagene. Vi kan selv velge blant mange, gode spisesteder for middag disse dagene. Vi skal bo 4 netter på samme hotell.

Dag 2

Fredag 13. desember 2024:

En deilig frokostbuffèt står dekket og klar på hotellet. Vi er på tur, koser oss og stresser ikke! Formiddagen er til fri disposisjon. Rusle litt rundt på egen hånd, slå seg ned på en trivelig kafé eller nyte noe av det kulinariske våre østerriske venner kan by på? Wien er klassisk, historisk og stilren, og et eldorado for den som liker arkitektur, historie, klassisk musikk, kunst, sjokolade og god mat og drikke.

Denne fredagen spilles semifinalene i Wiener Stadt-halle. Arenaen ligger en ca 25 minutters gåtur fra vårt hotell. Det er også kollektivtrafikk en kan benytte for å komme seg til arenaen. Vi ser frem til spennende håndballkamper på toppnivå og store prestasjoner på banen. Retur til hotellet på egenhånd etter kampslutt.

Dag 3

Lørdag 14. desember 2024:

Vi starter dagen rolig med god frokostbuffèt på hotellet. Wien har mye å se og oppleve, og vi har hele dagen til fri disposisjon. Koselige restauranter som tilbyr god, østerrisk mat finner vi i hopetall.

Dag 4

Søndag 15. desember 2024:

Nok en dag starter i rolig tempo – med deilig frokostbuffèt på hotellet. En avslappende formiddag. Hva med en rolig rusletur i byen? Nyte at vi kobler av og nesten kan føle at vi er i en annen tidsregning. Vi er klar for ny kampdag i Wiener Stadthalle!

Vi vet ikke kampoppsettet enda for finalehelgen 2024. I Herning i 2023 startet bronsefinalen mellom Sverige og Danmark kl. 16.00, mens finalen mellom Frankrike og Norge var kl. 19.00 om kvelden. Vi krysser fingrene og alt vi har for at de norske damene skal spille den finalen. Når resultatet er klart, returnerer vi forhåpentligvis svært så oppløftet tilbake til hotellet.

Dag 5

Wien – Gardermoen – Oslo/Grenland/Sørlandet/Stavanger: Nok en ny dag starter med frokost på hotellet. Vi sjekker ut og møter vår transferbuss som skal kjøre oss til flyplassen. Vårt fly tilbake til Norge har avreise kl. 15.10 og vi har en mellomlanding underveis. Avgangstiden fra hotellet settes slik at vi greit rekker frem til flyets avgang.

Kl. 17.10 er planen å lande på Gardermoen. Og når bagasje er hentet ut og vi har passert gjennom tollen, finner vi vår turbuss utenfor som kjører oss hjem til de respektive avstigningssteder.

Pris og annen informasjon

TURPRIS

5 dager kr 15.350,- per person

Pris gjelder per person i delt dobbeltrom. Kampbilletter er inkludert i turprisen.

Depositum kr 5.000,- per person betales ved påmelding til turen. Frist depositum er 14 dager fra bestillingsdato.

Avreisedato: Torsdag 12. desember 2024

Retur: Mandag 16. desember 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i helturistbuss til og fra Gardermoen

¨  Fly tur/ retur Wien fra Gerdermoen

¨  Busstransfer fra og til flyplassen i Wien

¨  4 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  4 hotellfrokoster

¨  Kampbilletter i beste kategori i Wiener Stadthalle til begge kampdagene

¨  Alle bompenger og veiavgifter

Enkeltromstillegg kr 4.500,- (begrenset antall enkeltrom)

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil og forhold utenfor vår kontroll!

Generell informasjon:

Ved påmelding registreres fullt navn, adresse, telefonnummer, epostadresse, fødselsdato og passnummer, samt hvem som skal dele rom.

Ved eventuell avbestilling gjelder de til enhver tid gjeldende avbestillingsregler. Det vil si at i tillegg til avbestillingsgebyr skal håndballbillettene betales. Avbestillingsgebyr etter gjeldende satser.

Vi legger til rette for at grupper kan melde seg på og motta samlet faktura.

Siste betalingsfrist for hele turen er 60 dager før avreise.

Reisefakta

Antall dager
5
Når
12. – 16. desember 2024
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Oslo

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.