Julestemning med Berit og Olav!

Julestemning med Berit og Olav!

Jul i Norge | Med Berit og Olav | Buss | Risdal Touring

KUN 9.990,- per pers.
Når
7. - 13. desember 2020
Antall dager
7
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Bestill

Ikke hemmelig lenger!

Da har vi måtte endre på konseptet på denne turen og vi holder ikke lenger innholdet hemmelig!  Slik situasjonen er nå blir det en flott førjulstur i vårt vakre land. Vi skal selvfølgelig, til tross for at de fleste tradisjonelle julemarkeder er avlyst, få med oss flere forsmaker på julen og skal innom både Røros, Trondheim, Kristiansund og Molde. Fra Molde går turen til Åndalsnes og her tar vi Raumabanen til Dombås og videre kjører vi til Lillehammer. Vi skal også innom Hadelandglassverk å se og handle, kanskje både til oss selv og julegaver til våre kjære? Siste natten tilbringer vi i Sandvika ved Oslo før vi igjen setter oss i bussen og kjører E18 og videre E39 hjem.

NB! Vi kjører med stor buss, har sprit og munnbind om bord og maks 32 gjester gjør at vi med god margin kan følge Korona reglene!

Tagger:, , , , , , , ,

Bli med på en hyggelig førjulstur :-)

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Mandag 7. desember 2020: Stavanger – Sørlandet –  Elverum: Vi starter fra de aktuelle påstigning stedene langs E39 og videre langs E18. Vi stopper med behagelige mellomrom for å strekke på beinene, og det vil selvfølgelig bli mulig å få kjøpt seg mat underveis. Utpå kvelden ankommer vi vårt hotell i Elverum, sjekker inn og møtes til felles middag.

 

Dag 2

Tirsdag 8. desember 2020: Elverum – Røros – Trondheim: Etter en deilig frokost setter vi oss i bussen og kjører nordover til Røros. Her tilbringer vi noen hyggelige timer i en julepyntet Bergstad før vi kjører videre mot Trondheim. Middagen i dag tar vi på det berømte Størens bakeri før vi utpå kvelden ender i Trondheim hvor vi tar inn på vårt gode sentrums hotell.

 

Dag 3

Onsdag 9. desember 2020:  I Trondheim: Dagen i dag er til fri disposisjon i Trondheim. De som vil kan bli med Olav og Berit på en liten sightseeing i byen, og de som bare ønsker å rusle rundt på egenhånd i julepyntet by og butikker gjør det. På kvelden spiser vi middag sammen på hotellet.

 

Dag 4

Torsdag 10. desember 2020: Trondheim – Kristiansund – Molde: Etter en deilig hotellfrokost setter vi oss i bussen og kjører til Kristiansund hvor vi gjør et stopp før vi kjører den berømte Atlanterhavsveien og ender opp i Molde hvor vi finner vårt hotell, sjekker inn og møtes til felles middag.

 

Dag 5

Fredag 11. desember 2020: Molde – Åndalsnes – Dombås – Lillehammer: Etter et solid måltid går turen videre og vi stopper og bytter transportmiddel i Åndalsnes. I dag skal vi, sammen med en av våre turverter, ta Raumabanen fra Åndalsnes til Dombås hvor vår buss venter og tar oss med videre på dagens etappe som ender med overnatting og felles middag i Lillehammer.

 

Dag 6

Lørdag 12. desember 2020: Lillehammer – Hadeland – Sandvika: Vi spiser frokost og pakker ut i bussen, så har vi beregnet noen timer på egenhånd i Lillehammer før vi reiser derfra. I dag går turen innom et julepyntet Hadeland Glassverk, hvor det er mulig å sikre seg pynt og nytte ting både til seg selv og til julegaver. Her er det pyntet vakkert til jul og vi koser oss med de vakre tingene og stemningen. Etter oppholdet her kjører vi til Sandvika/Oslo for overnatting og middag. Her er det også mulig å ta seg en tur på Sandvika storsenter som er Norges største kjøpesenter, så her er nok en utmerket plass å ta de siste juleinnkjøpene.

 

Dag 7

Søndag 13. desember 2020: Oslo – Sørlandet – Stavanger: så er vi kommet til siste turdag, og etter frokost setter vi oss i bussen og kjører langs E18 mot Kristiansand. Derfra videre langs E39 til Stavanger hvor vi har turens siste stopp. Takk for turen og en riktig god jul ønskes alle våre gjester!

 

TILLEGGS INFORMASJON

7 dager kun kr 9.990,-

Pris pr person i delt dobbeltrom

Avreisedato: Mandag 7. desember 2020

Retur: Søndag 13. desember 2020

Turprisen inkluderer:

¨  Olav & Berit som reisevertskap

¨  6 middager

¨  6 frokoster

¨  Togbillett til Raumabanen

¨  Alle bompenger og veiavgifter

Tillegg for enkeltrom kr 1.990,-

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

PÅMELDINGSFRIST INNEN 18.11.2020

 

UK flag | German flag