Tur for hesteinteresserte!

Tur for hesteinteresserte!

HEST OG RYTTER | Herning | Risdal Touring

Bli med på en reiseopplevelse for hesteinteresserte!

Vi skal til messen Hest og Rytter i Herning som ligger litt sørvest for Ålborg i Danmark. Den store hingstekåringen er et årlig høydepunkt for hesteinteresserte i Danmark og vi får selvsagt med oss denne. Messen er også et eldorado hvis man er på utkikk etter nytt utstyr til hesten og man møter mange andre mennesker som driver med hest. I tillegg til hingstekåring og utstillinger, er det også gratis foredrag man kan delta på under dagene i Herning. Vi håper med dette å ha innført en ny tradisjon med fast reise hvert år til Herning for “hestegale” på Sørlandet. Vi skal bo på hyggelige Golf Hotel i Viborg som ligger ca 45 minutter unna og bussen kjører fra og til messen hver dag. 

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Fredag 10. mars 2023 

Broklandsheia – Kristiansand – Hirtshals – Herning: Bussen starter fra Brokelandsheia kl 05:30 og det blir mulighet for påstigning etter avtale i retning Kristiansand. Hvis mange fra et sted, eksempelvis et ridesenter, kan det avtales å   kjøre innom for å hente der. Ved mange påmeldte fra vest for Kristiansand vil vi vurdere å sette opp tilbringerbuss eksempelvis fra Flekkefjord i tillegg til bussen fra Brokelandsheia. Color Superspeed avgår i retning Hirtshals kl 08:00 og under overfarten kan man innta skipets rikholdige frokostbuffet.

Ankomst Hirtshals kl 11:15 og etter at alle er i bussen kjører vi i land med kurs for Herning og messen Hest og Rytter. Messen stenger kl 19:30 og vi kjører da til  hotellet vårt for overnatting. Det anbefales at man har spist et kveldsmåltid innen avreise til hotellet.

 

Dag 2

DAG 2

Lørdag 11. mars 2023 

Opphold Herning: Etter frokost kjører bussen kl 09:00 til messesenteret og dagen tilbringes på messen. Retur til hotellet ved messeslutt kl 19:30. Det kan gjøres avtale med sjåføren om et par tidspunkter i løpet av dagen hvor man kan sette ting man eventuelt har handlet i bussen.

 

Dag 3

DAG 3

Søndag 12. mars 2023 

Herning – Hirtshals – Larvik – Broklandsheia – Kristiansand: Etter en god frokost på hotellet tar vi plass i bussen og starter på reisen nordover hvor fergen i dag går til  Larvik går kl 12:45. Det er ikke ferge til Kristiansand før kl 17:30 og da velger vi å ta veien om Larvik hjem igjen. Båten er inne i Larvik kl 16:30 og vi er på Brokelandsheia ca kl 18:00 og Kristiansand ca kl 1930.

 

Pris og annen informasjon:

TURPRIS

3 dager kun kr 3.950,-

Pris pr person i delt dobbeltrom

 

Avreisedato: Fredag 10. mars 2023

Retur: Søndag 12. mars 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av        erfarne sjåfører

¨  Color Line Kristiansand – Hirtshals

¨  Color Line Hirtshals – Larvik

¨  2 overnattinger i dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 880,-

Tillegg for inngang til messen kr 450,-

Tillegg for  buffet utreise kr 199,-

Tillegg for buffet hjemreise kr 299,-

 

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon:

UK flag | German flag