Jentetur til Varberg og Ullared med spa og shopping | 4 dager

Hjem » Reiser » Jentetur til Varberg og Ullared med spa og shopping | 4 dager

Hva sier dere til en ren jentetur damer? En skikkelig deilig pause fra hverdagen! En tur med latter, moro og avkobling som bare vi jenter kan. Slappe av på hotell i tre netter, med mulighet til å benytte deg av hotellets SPA, gå tur langs stranden eller bare tusle rundt i Varberg sentrum og ta en kaffe på en koselig kafè. Det blir utflukt til Gekås for de som ønsker (minimum 20 deltakere) til det blågrå varehuset med store, gule bokstaver som vi alle kjenner som Ullared. Ved inngangen står handlevogner som kan romme mye mer enn vi trenger og står bare der og venter på at vi skal gripe dagen, handlevognen – og gjøre noen kupp! Senere drar vi tilbake til hotellet der vi igjen kan sparke av oss skoene og fortsette vår herlige egenpleie.

Pakk badetøy og bli med oss på jentetur!!

 

Reiseprogram

Dag 1

Torsdag 5. september 2024

Stavanger/Grenland/Sørlandet – Kristiansand – Sandefjord – Varberg ca 435 km + 240 fra Strømstad: Vi starter ut fra våre påstigningsteder fra Stavanger i vest kl. 07.35 sørover mot Kristiansand og videre mot Color Line i Sandefjord. Mulighet for påstigning underveis. Kl 17.00 er det avgang med Color Hybrid til Strømstad. Det er mulig å forhåndsbestille buffet ombord til turen for kr 249,- per person. I Varberg sjekker vi inn på Varbergs Stadshotell for de neste 3 netter.

 

Dag 2

Fredag 6. september 2024

Varberg – Ullared, ca. 40 km: Etter en deilig frokost gjør vi oss klare til utfart. Turen går til Ullared for den som vil. Viktig å merke seg at vi må være minimum 20 personer for at turen til Ullared går. Ettersom vi tilbringer dagen her, ordner vi selv med bespisning på en av stedets flere spisesteder. Vi returnerer til hotellet sen ettermiddag og samles til felles middag kl 19.00. Resten av kvelden står til fri disposisjon.

Dag 3

Lørdag 7. september 2024

Varberg: Vi tar oss god tid til å nyte frokosten. Om du velger å benytte hotellets SPA avdeling, eller tar turen ut og utforsker Varberg er helt opp til deg. Hotellet ligger sentralt til og bare en liten gåtur unna håndverkerkvartalet og strandpromenaden. Varberg festning ble oppført som borg av grev Jakob av Nørrehalland på slutten av 1200–tallet. Her finner du både kystutsikt og et museum, og skulle sulten komme krypende kan en få seg en matbit på Fästningsterassen. Alternativt kan en ta en rusletur til torget i sentrum der det finnes mange spennende butikker, restauranter og kafèer. Vi samles igjen på vårt hotell til felles middag kl 19.00.

 

Dag 4

Søndag 8. september 2024

Varberg – Strømstad – Sandefjord – Stavanger: Etter frokost, pakking og utsjekk må vi si farvel til Varberg. Vi finner våre komfortable buss seter og setter kursen sørover mot Strømstad. Vi har avreise med verdens største hybrid skip Color Hybrid kl 13.40. Også her blir det mulig å          forhåndsbestille buffet ved påmelding til turen. Dette koster kr 249,- per person. Etter planen kjører vi i land i Sandefjord kl 16.10 og vi fortsetter hjemover mot Kristiansand og Stavanger

God fornøyelse!

Pris og annen informasjon

TURPRIS

 4 dager kun kr 7.290,-

Pris per person i delt dobbeltrom før 15. juni 2024, deretter kr 8.290,-

Avreisedato: Torsdag 05. september 2024

Retur: Søndag 08. september 2024

 Turprisen inkluderer:

¨   Erfaren sjåfør og helturist buss

¨   Reiseleder

¨   Overfart Sandefjord – Strømstad med Color Hybrid

¨   3 overnattinger i delt dobbeltrom på hotell

¨   3 frokoster på hotell

¨   2 tre-retters middager på hotell

¨   Tilgang til Asia Spa hele oppholdet

¨   Spa kit med yukata (japansk badekåpe) og tøfler

¨   Utflukt til Ullared ved minimum 20 deltakere

¨   Overfart Strømstad – Sandefjord med Color Hybrid

¨   Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 1.000,- for 3 netter

Tillegg for buffet kr 299,- per person/per vei

NB: SPA behandling er ikke inkludert i pris. Bestilling av egen SPA behandling gjøres direkte med hotellet.

Hotellet har 8 twin rom (dobbeltrom med separate senger). Resten av rommene er dobbelsenger.

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Reisefakta

Når
5. – 8. september 2024
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Kristiansand/Skjelsvik

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.