Julefeiring i Vinterland!

Julefeiring i Vinterland!

JUL | Beitostølen | buss | Risdal Touring

KUN 7.390,- per pers.
Når
23. - 26. desember 2020
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/langs E18 til Drammen videre E16
Bestill

Hva med en tradisjonsrik julefeiring på Beitostølen? Vi har lagt opp en flott og koselig 4 dagers tur til vinter- og julestemning på  Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen og her har vi inkludert alt en god og tradisjonsrik julefeiring skal inneholde; godt hotell, god mat, kanefart, julegrøt, julekaffe med kaker og kanskje kommer JULENISSEN

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Onsdag 23. desember (lille julaften) 2020: Vi starter opp på morgenen fra Stavanger og kjører langs E39 til Kristiansand. Derfra langs E18 østover. Underveis stopper vi for å ta med gjester, og også for å strekke litt på beina og få kjøpt oss litt å spise (ikke inkl.). Ved Drammen kjører vi over på E16 og passerer Hønefoss, Nes og Fagernes før vi på kveldingen ankommer vårt hotell på Beitostølen, Radisson Blu Mountain Resort. Vi sjekker inn og går deretter til spisesalen for en deilig middag.

 

Dag 2

Torsdag 24. desember (julaften) 2020: Heldige oss som våkner opp til en eventyrlig julefeiring på Beitostølen. Dagen starter med en god frokost. Deretter må vi kle oss godt for nå skal vi på kanefart. Sett deg godt til rette under skinnfellene sammen med dem du er glad i, og kjenn vinterluften lage roser i kinnene dine, mens hestene trekker sleden innover i det stemningsfulle vinterlandskapet i takt med dombjellene. Vi ankommer Hytta hvor vi får servert julegrøt. Vel tilbake til hotellet venter oss kaffe og julekaker i resepsjonsområdet. Her sitte vi sammen og koser oss før vi kler oss om til den store julaftensbuffeten. Etter noen fine timer ved bordet med stemning, god mat og god drikke (drikke ikke inkl.) kan vi se frem til å få besøk av selveste julenissen, så da håper vi at alle har vært snille i 2020! Vi koser oss sammen og legger oss om kvelden med den gode stemningen varmer oss innvendig.

 

Dag 3

Fredag 25. desember (1. juledag) 2020: Juledagsfrokost er nok et høydepunkt, og vi har tid til å kose oss med den. Etter frokost er det godt med friskluft, og det er mulig å ta med ski for de som ønsker det, eller leie seg ski om det er å foretrekke? Mange vil kanskje bare ta på gode varme sko og klær og begi seg til fots rundt på Beitostølen. Gå og kjenne på vinter og julestemningen for deretter å kose seg med en god lunsj på hotellet. Også i kveld er det felles og inkludert middag på hotellet og god tid til å kose seg sammen innendørs etter en dag ute i vinterlandskapet.

 

Dag 4

Lørdag 26. desember (2. juledag) 2020: Vi spiser frokost og pakker ut i bussen. Da er det på tide å ta farvel med vårt vertskap på hotellet og med Beitostølen for denne gang. Vi kjører hjemover og atter ut på E18 og videre E39 for å slippe av våre gjester der de hører hjemme. Underveis stopper vi som alltid for å strekke på beina, og også for å få kjøpt oss litt å bite i på hjemveien (ikke inkl.) så gjenstår det bare å si; TAKK FOR TUREN!

 

Tilleggs informasjon

Avreisedato: Onsdag 23. desember 2020

Retur: Lørdag 26. desember 2020

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Velorientert reiseleder

¨  3 overnattinger på hotell

¨  3 frokoster

¨  3 middager

¨  1 lunsj

¨  Julegrøt

¨  kaffe med julekaker

¨  Kanefart som beskrevet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom  990,-

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder lånt med tillatelse av www.beitostolen.com

UK flag | German flag