Bergstaden Røros og i Oslo!

Bergstaden Røros og i Oslo!

Røros | Oslo | Julemarked | Buss | Risdal Touring

KUN 7.590,- per pers.
Når
3. - 7. desember
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Bestill

I desember arrangeres det julemarked i hjertet av Bergstaden Røros, og igjen vil Røros’ sjarmerende handlegater fylles med trivelige markedsboder, julemat og tradisjonsrike aktiviteter. Med sine fargerike trehus, hvit snø som legger seg oppetter veggene og en blåtime som fortryller både store og små, danner verdensarven Røros den perfekte rammen for et utendørs julemarked. Vi bor sentralt på Røros Hotell, hvor vi får oppleve stemningen og i tillegg får et makeløst julebord med det beste fra Røros på lørdagskvelden. I tillegg får vi også oppleve julemarkedet i Oslo. Bli med oss da vel, og opplev stemningen!

 

Tagger:, , , , , , , ,

Inspirasjons bilder

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Torsdag 3. desember 2020:

Stavanger/Sørlandet/ Grenland – Sandefjord – Elverum: Avreise fra Stavanger om morgenen og vi kjører E39 sørover mot Kristiansand. Derfra videre langs E18 gjennom Aust-Agder mot Telemark. Mulighet for påstigning underveis østover. Vi kjører til Elverum hvor vi tar inn på Scandic Hotel Elgstua. Her får vi servert deilig middag som er inkludert.

 

Dag 2

Fredag 4. desember 2020:

Elverum – Røros: Deilig frokost på hotellet før vi skal fortsette mot Røros. Milene glir raskt unna og sent på ettermiddagen beregner vi ankomst til Røros og vårt hotell med god beliggenhet, Røros Hotell, hvor vi skal bo 2 netter. Her får vi også servert kveldens middag, kjøkkensjefens anbefalte 3 retters, basert på sesongens råvarer.

 

Dag 3

Lørdag 5. desember 2020:

På Røros: Dagen starter godt, med god frokost på hotellet. Vi gjør oss så klar for en fin dag på Røros. Et yrende folkeliv preger nå Røros og vi anbefaler å bare gå rundt, suge inn atmosfæren og virkelig kose seg! Julemarkedet finner vi i Bergmannsgata og i Sangerhuset. Tuftet på det ekte og nære håper Røros å gi sine gjester en stemningsfull førjulstid. NB! I desember kan det være kaldt på Røros, så vi anbefaler å ta med seg varme klær og godt, varmt fottøy. Men, vi har jo også hotellet i nærheten og kan stikke innom for å både varme seg og slappe av om ønskelig. Om kvelden er det duket for det store julebordet med det beste fra Rørosvidda. I baren spiller et liveband opp etter middagen og så er det bare å kose seg så lenge man vil utover i natten.

 

Dag 4

Søndag 6. desember 2020: Røros – Oslo:

Dagen starter, som vanlig på tur – med frokost på hotellet, eller denne gang er det faktisk enda bedre, vi får servert brunsj med et vell av lekre varme og kalde retter. Gode og mette pakker vi ut og setter oss vel til rette i bussen. Vi svinger ut fra hotellets parkeringsplass og tar oss frem til Mjøsa og E6. Videre sørover forbi Minnesund og Gardermoen til Oslo. Vel ankommet Oslo tar vi inn på vårt hotell sentralt i byen, og kvelden er til fri disposisjon! Julemarkedet i Oslo er nå blitt en tradisjon, og vi koser oss på byen. I dag har vi ikke inkludert middag, det er mye godt å smake på i bodene på julemarkedet og et vell av restauranter å velge fra i sentrum. Her er det bare å finne noe som passer enhver!

 

Dag 5

Mandag 7. desember 2020:

Oslo – Grenland/Sørlandet/Stavanger: Etter frokost setter vi oss i bussen og kjører sørover for å følge E18 mot Sørlandets hovedstad Kristiansand.  Herfra følger vi E39 til Stavanger. Underveis stopper vi selvfølgelig med jevne og behagelige mellomrom, både for å strekke litt på oss – og for at de som ønsker det skal få kjøpt seg en matbit. Takk for turen!

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og dyktig sjåfør

¨  Velorientert reiseleder

¨  Totalt 4 netter på hotell

¨  3 frokoster og 1 jule brunch

¨  3 middager, 1 i form av stort julebord på Røros

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 1.290,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag