God stemning i Kristiansand

God stemning i Kristiansand

Kjell Elvis Show | Kristiansand | buss | Risdal Touring

KUN 4.440,- per pers.
Når
6. - 8. november 2020
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Kristiansand/Grenland
Bestill

Kjell Elvis, som er døpt Kjell Henning Bjørnstad, både ser og høres ut som «The King». Men han har også det som bare et fåtall artister har; en spontanitet og utstråling som fanger og begeistrer ethvert publikum. Dette og en fabelaktig evne til å «gripe øyeblikket» gjør konsertene hans til særs varme og gode opplevelser for publikum. Kjell Elvis har opptrådt i et utall TV programmer og TV show over hele Europa. Også i USA har Kjell Elvis stått på scenen flere ganger. Kjell Elvis skaper et forrykende show, skaper stemning og magi. I tillegg har vi fått med oss et godt band som består av  3 gode musikere fra Byremo, medlemmer av tidligere Riders. Det blir god stemning på Scandic Bystranda i Kristiansand denne helgen. Meld deg på og bli med oss på tur!

 

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Fredag 6. november 2020: Telemarksporten/Stavanger-Kristiansand: Vi starter opp på formiddagen både fra Stavanger og fra Telemarksporten og kjører mot Kristiansand. Vi stopper med behagelige mellomrom for å strekke på beina, og vi legger også inn en lengere stopp hvor det er mulig å få kjøpt seg litt å spise. Vel ankommet Sørlandets hovedstad Kristiansand tar vi inn på vårt hotell for helga, Scandic Hotel Bystranda. I kveld er det ikke lagt opp til felles middag, men hotellet har restaurant og det finnes mange gode spisesteder i byen så alt ligger til rette for en koselig kveld i gode venner lag med god mat og drikke.

 

Dag 2

Lørdag 7. november 2020: I Kristiansand: Vi koser oss med god frokost før vi tar oss en tur på byen i egen regi, eller de som ønsker det kan bli med bussen vår ut til Sørlandssenteret for en dag med shopping. Både i byen og på senteret er det mange muligheter til å få kjøpt seg en god lunsj. Vi starter kvelden på hotellet med deilig og inkludert middag kl 18.00. Etterfulgt ev et forrykende show med Kjell Elvis. Her er mannen som gir ALT! Klokken 03.11 natt til lørdag 25. juli satte Kjell Elvis ny verdensrekord. Da hadde han sunget Elvis-låter i 43 timer, 11 minutter og 11 sekunder. Slå den! Så lenge får han ikke holde på i kveld, vi skal også svinge oss i dansen til gode danselåter fra bandet uten navn, bestående av Grete, Øystein og Sverre, 3 gode musikere fra Byremo. Dette blir moro!

 

Dag 3

Søndag 8. november 2020: Kristiansand -Telemarksporten/Stavanger: I dag har vi søndagsfrokost og tid til å kose oss med den. Kl 11.00 sjekker vi ut og pakker inn i bussene, 1 vestover og 1 østover. Vi kan slappe av og nyte søndagen i gode helturistbusser mens vi blir kjørt tilbake til stedet vi gikk på bussen på fredagen. En hel helg som er tilrettelagt for musikk, show og hyggelig samvær med gode reisevenner. Bli med da vel!

 

UK flag | German flag