Alt blir bra!

Alt blir bra!

Gjenoppdag reisegleden! Informasjon om gyldig Koronasertifikat som må medbringes.

GJENOPPDAG REISEGLEDEN!  

MED RISDAL TOURING PÅ TRYGGE TURER

Reisevilkår for reiser i 2021

DET ER KUN FULLVAKSINERTE SOM KAN BLI MED OSS PÅ TUR I UTLANDET!

Husk å ha med GYLDIG PASS og KORONASERTIFIKAT  – Dokumentasjon av beskyttelse og test – ustskrevet på papir.

For selv å få skrevet ut koronasertifikat må du ha Digital pålogging ( bankbrikke eller bankID på mobil ) Norsk koronapass får du på helsenorge.no. Går reisen til andre land må du logge inn på www.fhi.no sine sider, deretter velger du EU/EØS. (Øverst på kontrollsiden ligger det to faner, en for Norge, og en for EU og EØS.) Koronasertifikatet til bruk i utland er blått. Dette må skrives ut og medbringes. Har du problem med utskrift, står vi på Risdal Touring AS selvfølgelig klar til å hjelpe deg om du kommer innom, hvis ikke så kan sikkert kommunens servicekontor, forsikring eller bankforbindelser være behjelpelig med det.

Hvis du IKKE har digital pålogging så må den enkelte selv ringe FHI tlf 815 55 015 ( kl 08:00 – 15:30) og be om å få tilsendt koronasertifikat i posten. Dette kan ha lang behandlingstid ( opptil 30 dager) så det må gjøres i god tid, koronasertifikatet er kun gyldig i 90 dager, så det må heller ikke gjøres altfor lang tid i forveien av reisen.

Av egen erfaring vet vi at det går mye fortere med innsjekk ved landegrenser, ferger og hoteller når papirutskriften er medbrakt og lett tilgjengelig hos de reisende. Alle vil da trygt kunne reise videre med uten noe form for heftelser.

Vi følger rådene fra regjeringen til enhver tid, og fyller ikke bussene med maksimal kapasitet, før det er forsvarlig. Vi tenker på din sikkerhet og ser på de tiltak vi kan gjøre for å ivareta våre gjester.

Vi forstår at våre kunder er usikre på å bestille nå – men samtidig vet vi at reiselysten er stor og mange trenger noe å glede seg til i en litt trist hverdag. Vi tror at vi i løpet av 2021 igjen kan reise ut slik vi så gjerne ønsker.

____________________________________________________________________

Derfor gir vi ekstra gode bestillingsvilkår for reiser i 2021. Åpent kjøp, ingen risiko om du bestiller tidlig ( inntil 2 mnd før avreise ) og senere ombestemmer deg! Du kan avbestille eller flytte reisen kostnadsfritt.

 1. Fri avbestilling av reiser
Gjelder frem til 45 dager før utreise dato, uavhengig av grunn for avbestilling. Ingen administrasjonsgebyr.​​​​​​

2. Fri ombestilling til annen reise
Gjelder frem til 45 dager før utreise dato, uavhengig av grunn for endring. Ingen administrasjonsgebyr. Kun eventuell prisdifferanse til ny reise må betales.

(Punkt 1 og 2 gjelder reiser som er bestilt i perioden 3. juni til og med inntil 2 mnd før avreise)

___________________________________________________________________

Risdal Touring antar at de reiser som til en hver tid er i salg på vår hjemmeside vil kunne gjennomføres. Dersom reiserådene allikevel skulle tilsi noe annet tar vi fortløpende kontakt med alle våre kunder som er berørt. Innbetalt beløp for kansellerte turer vil bli betalt tilbake. Vi har nå tatt bort forskudd – hele turbeløpet forfaller 45 dager før avreise.

Vi minner om muligheten kundene våre har for å booke om til ny reise i stedet for refusjon.

Risdal Touring har også mulighet/rett til å legge om kjøreruter på grunn av omstendighetene som gjelder nå om noen nye restriksjoner oppstår.

————————————————————————————————————–

TURER I NORGE

Når reiser i Norge i perioder påvirkes av råd og restriksjoner fra myndighetene, tar vi kontakt med de som blir berørt.

Utover dette regner vi med å kunne gjennomføre våre reiser i Norge frem i tid, om ikke annet opplyses for den enkelte reise. Innenfor de gjeldende smittevernrådene skal vi kunne få til en opplevelsesrik og flott norgesferie.

TURER TIL UTLANDET

Utenriksdepartementet fraråder for tiden reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Det er gjort unntak for land og områder/regioner i Norden samt land i EØS/Schengen-området, som etter Folkehelseinstituttets vurdering tilstrekkelig lav smittespredning. Landlisten vil bli oppdatert minst hver 14. dag. Mer informasjon om smittevernkriterier og kart finnes på Folkehelseinstituttets nettsider. Det er bare røde land, regioner og områder som omfattes av UDs reiseråd. Mange helsefaglige eksperter knyttet til smittevern gir uttrykk for å tro på reiser i Europa til sommeren.

—————————————————————————————–

Hva gjelder for avbestilling av reiser?
Vi følger alltid Utenriksdepartementets reiseråd, og disse må man forvente at kan endres uten forvarsel. Så lenge UD ikke fraråder å reise til reisemål, går reisene våre om mulig dit som vanlig. Det er selvfølgelig alltid opp til deg som kunde å ta endelige beslutninger om reisen din, men så lenge Utenriksdepartementet ikke fraråder å reise dit du skal, gjelder vanlige avbestillings- og endringsregler. 

Hva gjelder for ombestilling/endring av reiser?
Se vårt tilbud ovenfor om «åpent kjøp» for reiser bestilt i perioden 15/11-20 – 31/5-21.     For øvrig gjelder vanlige regler.

Har jeg rett til å avbestille om jeg er engstelig og ikke vil reise?
Gjeldende avbestillings- og endringsregler gjelder. Om du har en legeerklæring med gyldig årsak må du kontakte det forsikringsselskapet der du har avbestillingsforsikring om hva som gjelder for deg. Se for øvrig vårt tilbud ovenfor om «åpent kjøp» for reiser bestilt i perioden 15/11-20 – 31/5-21.

Hvordan kan jeg som kunde forsikre meg om at reisen min blir mest mulig trygg?
Som alltid før en reise er det viktig at du ser over forsikringene dine, og at disse dekker det som trenger å dekkes. Spør eventuelt ditt forsikringsselskap direkte om hva du har og hva som tilbys.

Hvordan vet jeg om min reise blir berørt av restriksjoner eller reiseråd?
Hvis reisen din blir berørt vil vi kontakte deg med informasjon angående dette. Dersom en reise blir avlyst, vil alle reisende bli informert og tilbys ombooking til en ny reise eller refusjon.

Hva skjer om jeg blir satt i karantene før jeg skal reise?
Om du må bli hjemme pga. karantene og ikke kan reise, må du kontakte ditt forsikringsselskap for å høre hva deres retningslinjer er.

Hva skjer om jeg blir konstantert syk av koronaviruset på reisen min?
Om du blir syk trer reiseforsikringen din i kraft og forsikringsselskapet koordinerer evt. om dette med lokale myndigheter.

Hold god avstand, vask hender og ta vare på hverandre!

Risdal Touring AS  tel: 0047 37 93 15 15

Vår epost adresse er post@touring.no og postadressen er Risdal Touring AS, Transportvegen 17, 4735 EVJE.

Se vår reisekalender – mange flotte turer!

Tagger:, , , , ,

Mye å glede seg til ........

UK flag | German flag