Tur fra Bergen - Hyggelig cruise til Kiel!

Tur fra Bergen - Hyggelig cruise til Kiel!

TUR FRA BERGEN | Color Cruise til Kiel | Risdal Touring

Et hyggelig avbrekk i hverdagen – og en hel liten reise i seg selv! Julebords Cruise til Kiel med 2 behagelige døgn om bord i et av de flotte cruiseskipene. Trivelig busstur fra Bergen over fjellet til Østlandet. Middag og overnatting, hygge og stemning på hotell før vi neste dag stiger om bord i cruiseferjen til Kiel. Vi bor komfortabelt om bord, nyter å være til sjøs – og har inkludert deilig mat, både frokost og deilig middag på utreisen. Hva med å nyte utsikten fra Observation Lounge når vi seiler ut fra Kiel igjen? På returen fra Kiel har vi inkludert det helt store julebordet – et julebord det nesten ikke finnes maken til noe sted!

 

Tagger:, , , , , ,

TUREN DAG FOR DAG

Dag 1

Lørdag 4. desember 2021: Bergen/Åsane – Hønefoss, ca  420 km: Vi starter fra Bergen Busstasjon, Perrong P kl 09.00, fra Åsane terminal kl 09.15 og Arna stasjon kl 09.30. Underveis stopper vi selvsagt med jevne og behagelige mellomrom. Veivalget for turen til Hønefoss lar vi avgjøres av vær– og føreforhold. Vi velger det rutevalget som gir den tryggeste forutsetning for å komme greit over fjellet med minst mulig ventetid og størst mulig komfort. Vi kommer etter hvert ned til Hønefoss for middag og overnatting.

 

 

Dag 2

Søndag 5. desember 2021: Hønefoss – Oslo/Color Line, ca 60 km: Vi starter dagen med deilig frokost. Godt å være på hotell og bli «vartet opp». Med vår behagelige turbuss kjører vi så den lille timen det tar, inn til Oslo. Om tid og trafikk tillater det, kjører vi en liten rundtur i vår vakre hovedstad før vi skal stige om bord i MS Color  Fantasy som kl 14.00 seiler ut Oslofjorden. Vi sjekker inn for å bo om bord i komfortable innvendige dobbeltlugar.

Om kvelden møter vi til felles 2-retters middag i skipets restaurant – og vi har også inkludert 2 enheter (juice/brus/øl/vin) drikke til måltidet. For å få på plass i Show Lounge må vi nå reservere bord og minimum 1 showdrink av hensyn til covid-19 restriksjonene. Dette har vi inkludert for våre gjester denne kvelden.

 

Dag 3

Mandag 6. desember 2021: Om bord – i Kiel: Vi starter dagen med deilig frokostbuffèt om bord i MS Color Fantasy. Det store skipet manøvrerer seg sakte til kai kl 10.00 – mens vi avslappende kan nyte utsikten til by og yrende aktivitet langs kaier og verftsområde. I Kiel bygget man i sin tid verdens første ubåt! Skipet ligger 4 timer til kai i Kiel, og det vil i henhold til dagens restriksjoner være anledning til å gå i land mot å ta normale forholdsregler knyttet til smittevern. Se for øvrig egen faktaramme om innreise til Tyskland.

I god tid før kl 13.30 må vi være om bord igjen. Skipet kaster sine fortøyninger kl 14.00 og vi anbefaler da gjerne en tur opp i Observation Lounge for å nye utseilingen.

I kveldingen møtes vi igjen i skipets restaurant. Nå for å spise fra den helt store julebuffèten med et utall av både varme og kalde retter. Vi har denne kvelden inkludert 1 enhet (juice/brus/øl/vin) drikke til måltidet.

 

Dag 4

Tirsdag 7. desember 2021: Oslo – Haukelifjell – Bergen, ca 490 km: Etter en god natts søvn om bord nyter vi nok en god frokost på turen. Mette og fornøyde er det ilandstigning i Oslo straks etter kl 10.00. Vi finner våre behagelige seter i turbussen og snart etter styrer vår stødige sjåfør i retning vestover. Veivalget for returen til Bergen lar vi avgjøres av vær– og føreforhold. Vi velger det rutevalget som gir den tryggeste forutsetning for å komme greit over fjellet med minst mulig ventetid og størst mulig komfort. Vi sørger uansett for at våre gjester kommer tilbake dit de steg på bussen. Takk for turen – velkommen igjen på ny tur med oss!

Annen informasjon

4 dager kun kr 4.770,- pr. person

Avreisedato: Lørdag 4. desember 2021

Retur: Tirsdag 7. desember 2021

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Velorientert reiseleder

 

 

¨  3 overnattinger på hotell i delt dobbeltrom/delt innvendig dobbeltlugar om bord på MS Color Fantasy

¨  3 frokoster

¨  3 middager, 1 av dem som stor julebordsbuffét om bord og inkludert 1 enhet drikke til og 2 enheter drikke til middagen om bord

¨  1 bordreservasjon inkludert 1 showdrink om bord i Show Lounge på MS Color Fantasy

¨  Alle ferjer, veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom-/lugar kr 950,- totalt for 3 netter. For utvendig dobbelt lugar kr 520,- pr person.

 

Forbehold eventuelle skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag