Flere koselige julemarkeder!

Oslo
Flere koselige julemarkeder!

Norge | Julemarked i Oslo | Buss | Risdal Touring

KUN 4.290,- per pers.
Når
5.-8. desember 2019
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Kristiansand/Grenland
Bestill

Bli med til Oslo på julemarked! Vi trenger ikke reise ut av landet for å oppleve et koselig julemarked, bare bli med oss på en førjulstur til hovedstaden. Slippe å kjøre egen bil, kose seg med gode venner, ta med syforeninga, bestemor eller barnebarna på tur … alt er mulig og busstur er en hyggelig reiseform. Prøv da vel!

Se mer om julemarked i Oslo ved å trykke her!

Tagger:, , , , , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Torsdag 5. desember 2019:

Stavanger – Sørlandet – Oslo: Vi starter opp i Stavanger på formiddagen og kjører sør- og østover langs E39 og E18. Vi stopper med jevne og behagelige mellomrom, både for å strekke på beina og for å kjøpe seg litt å spise underveis. Vel ankommet Oslo tar vi inn på vårt hotell i sentrum, Thon Hotel Spectrum. Middag spiser vi på byen denne kvelden (ikke inkl.).

Dag 2

Fredag 6. desember 2019:

Etter en deilig frokost kjører vi til idylliske Drøbak hvor vi besøker julehuset. Treegaarden’s Julehus og Julenissens Postkontor ligger midt i byen på torget i Drøbak, ca. 35km syd for Oslo. I Julehuset finner vi det meste av julepynt, lysestaker, servietter, nisser, julemus, duker, lys – ja alt som hører julen til. En stor del av varesortimentet er forøvrig egne design. Vi kan også få stemplet posten vår her med stedets eget offisielle nissestempel.  I bakken ned mot Drøbak sentrum møter veifarende Norges eneste offisielle” Nisse trafikkskilt”: Fare – se opp for nissen. Med trange gater og malerisk preg har Drøbak tiltrukket seg gjester gjennom generasjoner og byen har etter hvert fått mange navn som: badebyen, kulturbyen, julebyen, en blomst i Norden og rosenes by for å nevne noen. Sommer som vinter innbyr trange smug og veier til rusleturer blant vakre restaurerte hus fra 1800 tallet. Kvelden tilbringes i Oslo hvor det er mye å se på og mye godt å kose seg med på julemarkedene i byen.

Dag 3

Lørdag 7. desember 2019:

Etter frokost kjører bussen til Bærums Verk og julemarkedet der så vi kan kose oss noen timer. Så går turen til Norsk Folkemuseums årlige julemarked som er en populær tradisjon, både blant turister og folk i Oslo-området. I de over 100 markedsbodene finnes julegaver og julepynt, juledekorasjoner, godter, kaker, røkelse, tekstiler og mye annet.  Fra verkstedene i Gamlebyen selges keramikk, sølvsmykker, støpte lys m.m. Julepyntede kafeer med varm kaffe og andre lekkerbiskener.  Friluftsmuseet er festpyntet og høytidsstemt, og julepyntede stuer viser julefeiring før i tiden. Vi kan også oppleve folkedans, konserter og julenissens verksted.  Det kan være lurt å kjøpe billett på forhånd via museets nettsider, så slipper du å stå i kø. Billetter selges også ved inngangen og koste kr 140,- for voksen. Kvelden tilbringes også i dag i Oslo og vi koser oss med en kveld til fri benyttelse på byen.

Dag 4

Søndag 8. desember 2019:

Oslo – Sørlandet – Stavanger: Vi koser oss med frokosten før vi setter oss i vår behagelige turbuss og kjører sørover på E18. Vi er fremdeles på tur og koser oss med stopp underveis. Vi regner med å være i Kristiansand ca kl 16.00 og i Stavanger ca kl 21.00.

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør og helturist buss

¨  3 hotellovernattinger

¨  3 frokoster

¨  Utflukter med bussen som beskrevet. Inngangspenger ikke inkludert.

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom 690,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag