Årets tur for motorinteresserte!

Årets tur for motorinteresserte!

Oslo Motor Show med Agder motorhistoriske klubb | Buss | Risdal Touring

KUN 4.200,-,- per pers.
Når
27. - 29. oktober 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Lyngdal/Kristiansand/Arendal
Pris for medlemmer av Agdermotorhistoriske klubb & Mercedes-Benz klubben Agder
kr. 3.990,- per person i dobbeltrom
Bestill

Bli med på en uforglemmelig «biltur»!

Agder Motorhistoriske Klubb og Mercedes- Benz Klubben Agder inviterer alle til en spennende tur til det store bilshowet i Oslo, Saabmuseet i Trolhättan og Volvomuseet i Gøteborg.

Oslo Motor Show tar mål av seg å være Norges råeste og mest innholdsrike bilshow. Her får du se sjeldne biler i alle aldre. Arrangørene mener at Oslo Motor Show større og bedre enn noensinne i år. Her er biler, motorsykler, lastebiler og andre kjøretøy som du aldri har sett tidligere. De beste og mest populære elementene fra tidligere år er videreført, og samtidig har arrangørene fått plass til flere spennende nyheter. I Sverige skal vi lære mer om historien til landets to store bilprodusenter. På Volvo Museum får vi følge med på en reise gjennom Volvos historiske arv, fra starten 1927 frem til i dag. Her er 8000 spennende kvadratmeter med biler, busser, maskiner og motorer. Det samme får du på SAAB-museet. Her kan du ta del i 70 år av svensk bilhistorie. På museet kan du se den første første Ur-Saaben i fint selskap med standard-, konsept- og rallybiler fra 1940-tallet og fremover. Her kan du ta del av teknikk- og designhistoren til Saab og møte erfarne Saab-veteraner.

På reisen overnatter vi på gode hoteller i Fredrikstad og Trollättan. Returen tar vi med Fjordline fra Strømstad.

 

Tagger:, , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Fredag 27. oktober 2023

Lyngdal – Kristiansand – Oslo – Fredrikstad: Vi starter turbussen i godt lag fra Lyngdal Inn kl. 06.00 Avreise fra Kristiansand kl. 07.25. Både langs E39 og E18 er det mulighet for påstigning etter ønske. Vi gjør et stopp på Brokelandsheia slik at dere få spise en god frokost. Så går turbussen til  det store messeområdet til NOVA Spektrum i Lillestrøm der Oslo Motorshow blir arrangert. Denne dagen er ikke middag inkludert men det er mange spisesteder i alle prisklasser i de store messehallene. Utpå ettermiddagen reiser vi til Fredrikstad hvor vi sjekker inn på Quality hotel Fredrikstad.

 

Dag 2

Lørdag 28. oktober 2023

Fredrikstad – Gøteborg: Dagens mål er Volvomuseet i utkanten av Gøteborg. Her har Volvo utstilt hele sin historie med rundt 100 forskjellige kjøretøyer. Etter besøket på Volvomuseet kjører vi til Trollhättan der vi og sjekker inn på hotellet. Denne dagen har vi inkludert middag på hotellet etter innsjekk.

 

Dag 3

Søndag 29. oktober 2023

Trollhättan – Strømstad – Sandefjord – Kristiansand – Lyngdal: Etter en sein og god frokost drar vi SAAB museet i Trollhättan. Her får vi omvisning blant mange av de ulike Saab bilene. Utpå ettermiddagen kjører vi til Strømstad og tar Fjord Lines ferge kl. 18.30. På overfarten er det mulig å bestille en god buffet i skipets restaurant. Skipet har også en stor og god tax free butikk der du ikke bare kan kjøpe de vanlige tollfrie varene. Vi ankommer Sandefjord kl. 21.00 og kjører sørover.

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 3.990,-

Pris per person for medlemmer av Agder Motorhistoriske klubb eller Mercedes-Benz klubben Agder. Øvrige deltagere betaler kr 4.200,-

Avreisedato: Fredag 27. oktober 2023

Retur: Søndag 29. oktober 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Reiseleder

¨  Fjord Line Strømstad – Sandefjord

¨  2 hotellovernatting i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  1 middag

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 550,-

Tillegg for buffet på hjemreise kr 275,-

Rabatt for medlemmer av Agder Motorhistoriske Klubb og Mercedes-Benz klubben

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag