Med Terje Rossevatn

Med Terje Rossevatn

PORSGRUND PORSELÆN | NORDBY SENTERET | RISDAL TOURING

KUN 3.990,- per pers.
Når
30. oktober - 1. november 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Sandefjord
Bestill

Denne høsten tilbyr vi et par korte turer hvor avkobling fra hverdagen, og mulighet til shopping, står som hovedpunkter i programmet. Et turopplegg hvor også vi som ikke direkte bor i grensetraktene, får anledning til shopping og rimelige innkjøp i Sverige. Et ettermiddagsbesøk ved fabrikkutsalget til ærverdige Porsgrunds Porselænsfabrik har vi lagt inn første dagen. Så går turen over til vår flotte nabo for handling og hygge. Denne hyggelige rundturen gir oss muligheten til å både ta Color Line og Fjord Line sine ferger mellom Strømstad og Sandefjord. Bli med oss på en hyggelig avbrekk på høsten!

 

VELKOMMEN PÅ TUR MED OSS!

Tagger:, , , ,

Turen dag for dag:

Dag 1

Mandag 30. oktober 2023

Stavanger – Sørlandet – Porsgrunn, ca 400 km fra Stavanger: Vi starter ut kl 07.45 fra Stavanger Byterminal og passerer de øvrige påstigningssteder i henhold til dette. I rolig og behagelig tempo nyter vi god utsikt gjennom bussvinduene. Vi nyter å være på tur. En avveksling fra hverdagen. Underveis stopper vi med jevne og behagelige mellomrom for å strekke litt på kroppen – og for å gi anledning til en godprat med noen av de øvrige, trivelige tur-gjestene som er med. Når alle er kommet vel med, kjører vi frem til Porsgrund Porselænsfabrik som ligger vakkert til like ved Porsgrunnselva. Vi har også inkludert felles middag i turopplegget. Overnattingen første natten har vi lagt til Comfort Hotel Porsgrunn som ligger ved Kammerherreløkka.

 

 

 

Dag 2

Tirsdag 31. oktober 2023

Porsgrunn – Sandefjord – Strömstad – Nordby, ca 60 km: Frokost på hotellet før vi setter oss i bussen for å kjøre det korte stykket bort til Sandefjord. Her stiger vi om bord i MS Color Hybrid som har avgang kl 10.00 til Strömstad. Turen over ytre Oslofjord tar 2,5 timer og vi hygger oss om bord under seilasen. Underveis passerer vi blant annet Færder Fyr som er et velkjent landemerke i Oslofjorden. Kl 12.30 klapper skipet til kai i Strömstad. Det blir anledning til å rusle rundt på egen hånd i byen – eller bli med frem til Nordby Shoppingcenter som ligger et kvarters kjøring opp mot Svinesund. Her skal vi også bo på Nordby Hotell, i kort gangavstand til det store kjøpesenteret som har oppe til langt på kveld. Vi har lagt opp til at bussen kjører et par turer mellom Strömstad sentrum og Nordby, slik at man som gjest kan velge å tilbringe litt tid begge steder. Felles middag i hotellets restaurant om kvelden.

 

 

 

Dag 3

Onsdag 1. november 2023

Nordby – Strömstad – Sandefjord – Stavanger: Vi starter dagen med frokost i hotellets restaurant. Kl 10.30 har vi satt avreise fra Nordby. Maxi Mat, som er nærmeste nabo til hotellet, åpner  allerede kl 08.00, og man har derfor tid til å få kjøpt seg noen fersk-varer før avreise. Vi kjører til Strømstad hvor vi tar Fjord Line sin ferge kl. 12:00 over fjorden. Vi er i land allerede kl. 14.30. På gode veier kjører vi gjennom Vestfold og Telemark. Kjente byer som Arendal, Grimstad og Kristiansand passeres underveis. Vi regner med å være i Kristiansand i overgangen til kveld, og omkring kl 21.00 i Stavanger – om vær- og veiforhold er medgjørlige. GOD TUR!

 

pris og annen informasjon:

TURPRIS

3 dager kun kr 3.500,-

Pris per person ved påmelding innen 15. september 2023, deretter kr 3.990,-

Avreisedato: Mandag 30. oktober 2023

Retur: Onsdag 1. november 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Reiseleder

¨  Color Line Sandefjord til Strømstad

¨  Fjord Line Strømstad til Sandefjord

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  2 middager

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 625,-

Tillegg for buffet på Color Line kr 189,-

Tillegg for buffet på Fjord Line kr 225,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag