Nyhet!

Nyhet!

TECHNO CLASSICA ESSEN 2024 | RISDAL TOURING

KUN 7.990,- per pers.
Pris ved påmelding innen 1. februar 2024
Når
3. - 8. april 2024
Antall dager
6
Avreise fra
Stavanger/Kristiansand/Telemarksporten/Oslo
Bestill

Bli med på årets største høydepunkt for bil-entusiaster! For det 34 året på rad  åpner Techno-Classica dørene til en av verdens største messer for klassiske biler. Det er nesten som man kommer inn i «bil» himmelen med 12 store haller og uteområder som er fylt med noen av de fineste bilene som noen gang har blitt laget. Vi får mulighet til å fylle hele 2 dager på messen, samt at vi har lagt inn et minicruise med Oslo – Kiel. Bli med oss mens vi fyller bussen med bilentusiaster og setter kursen sørover!

 

Tagger:, , , ,

Program for turen

DAG 1

Onsdag 3. april 2024

Stavanger/Telemarksporten – Kristiansand – Oslo: Vi starter ut fra Stavanger Byterminal og ligger på E39 frem til Kristiansand. Både langs E39 og E18 er det mulighet for påstigning etter avtale. Vi ankommer Oslo i god tid til å gå om bord i MS Color Fantasy. Vel om bord finner vi våre gode lugarer og innretter oss i disse. På kvelden blir det felles middagsbuffet, inkludert 1 vin/øl/mineralvann. Etter middag er det klart for å innta showlounge og se skipets flotte show. Her er det inkludert reserverte plasser og 1 showdrink. Så her er det bare å kose seg utover kvelden med show, dans og moro!

 

DAG 2

Torsdag 4. april 2024

Kiel – Gelsenkirchen, ca 440 km: Etter en god frokostbuffet ankommer vi Emden. Etter vi har kjørt i land og ut på den tyske motorveien går tiden fort på vei sørover. Vi ankommer Gelsenkirchen i utkanten av Essen og sjekker inn på Plaza hotel utpå ettermiddagen. På kvelden samles vi til en felles middag i hotellets matsal. (Inkludert).

 

DAG 3 & 4

Fredag 5. – lørdag 6. april 2024

Opphold I Essen: Det er frokost alle dagene ved hotellet og bussen tar oss til messe området på morgenen og tilbake igjen på ettermiddagen. Disse dagene er det ikke inkludert middag, men messe området har flere spisesteder.

 

DAG 5

Søndag 7. april 2024

Essen – Kolding, ca 590 km:  Etter frokost sjekker vi ut fra hotellet og kan se tilbake på noen innholdsrike dager fylt med motor historie og andre kuriositeter. Turen går nordover i Tyskland forbi Hamburg til grensen hvor vi gjør et «nødvendig» stopp for litt grensehandel. Det er også en god anledning til å skaffe seg et godt middagsmåltid. (ikke inkludert denne dagen). Senere reiser vi det siste stykket til Comwell Kolding for siste overnatting.

 

DAG 6

Mandag 8. april 2024

Kolding – Hirtshals – Kristiansand – Stavanger/Telemarksporten:  Dagen starter med en tidlig frokost før vi sjekker ut og reiser nordover til Hirtshals. Her tar vi Color Line sitt skip kl. 12.15 over Skagerrak. Her er det mulig for de som ønsker og bestille lunsjbuffet på overfarten. Dette gjøres ved påmelding til turen. Vel i land i Kristiansand tar turbussen oss med til de respektive stoppe stedene. For våre gjester som skal østover kan returen bli gjort med konkurrenten.no. Vi takker for en hyggelig tur!

 

Turprisen inkluderer!

TURPRIS

6 dager kun kr 7.990,- Pris per person ved påmelding innen 1. februar 2024, deretter kr 8.700,-

Avreisedato: Onsdag 3. april 2024

Retur: Mandag 8. april 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Minicruise Oslo – Kiel

¨  Color Line Hirtshals – Kristiansand

¨  5 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar

¨  5 frokoster

¨  2 middager (dag 1 og 2)

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom/lugar kr 1.900,-

Tillegg for buffet på hjemreise kr 299,-

Tillegg for utvendig lugar kr 650,- per lugar

MERK! Billetter til messen må ordnes på egenhånd.

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

UK flag | German flag