Figgjo, Byrkjedal, Norwegian Outlet og mye mer....

Figgjo, Byrkjedal, Norwegian Outlet og mye mer....

Tematur | strikk og keramikk | buss | Risdal Touring

KUN 2.390,- per pers.
Når
25. - 26. mars 2021
Antall dager
2
Avreise fra
Brokelandsheia/Sørlandet/og langsE39
Bestill

Gaveideer til deg selv og andre!

Bli med oss på tur for å finne det eller de perfekte håndarbeidene for våren. Du finner også gode ideer til gaver både til menneskene rundt deg og til deg selv og ditt hjem. Det er alltid hyggelig å finne noe nytt å pynte med når våren kommer. Det er gode tilbud både på Figgjo og på Norwegian Outlet i Ålgård. Sammen med en koselig kveld og overnatting på Byrkjedalstunet er dette en perfekt tur på denne tiden av året!

 

 

Tagger:, , , , , , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Torsdag 25. mars 2021: Vi starter opp fra Brokelandsheia på morgenen og kjører langs E18 til Kristiansand. Herfra går turen langs E39 vestover. Underveis stopper vi for å strekke på beina, og vi tar også en stopp for å få kjøpt oss litt å spise (ikke inkl.) Vi ankommer Figgjo fabrikkutsalg litt utpå dagen og her er det mye fint å se, og kjøpe for de som ønsker det. Vi får 25% rabatt på ordinære varer. Deretter går turen til Norwegian Outlet på Ålgård hvor vi har satt av 1 time for de som ønsker seg litt mer shopping. Neste stopp er Holen Ullverksted, hvor de har alt fra levende sau, garn og ferdige produkter av ull. Mye for den strikkeglade! Til sist kjører vi til Byrkedalstunet hvor de venter på oss med deilig middag om kvelden. Det er også her vi skal overnatte.

Deretter går turen til Norwegian Outlet på Ålgård hvor vi har satt av 1 time for de som ønsker seg litt mer shopping. Neste stopp er Holen Ullverksted, hvor de har alt fra levende sau, garn og ferdige produkter av ull. Mye for den strikkeglade! Til sist kjører vi til Byrkedalstunet hvor de venter på oss med deilig middag om kvelden. Det er også her vi skal overnatte.

 

Dag 2

Fredag 26. mars 2021: Vi koser oss med deilig frokost før vi kjører den korte veien til Viking Garn og så til Gjesdal Garn. Vi får gode kjøp på garn begge plasser med mellom 20 og 50 % på mye forskjellig. Her kan vi kose oss med oppskrifter, garn i mange varianter og farger, strikkepinner og annet utstyr. Nå kan vi gå våren trygt i møte med nok å ta oss til ettersom kveldene blir lenger og lysere! Mange barn og voksne vil nok ønske seg noe av alt det fine det er mulig å lage med garn og pinner,- kanskje finner vi mange gode forslag til gaver eller til pynt til hjemmet? Bli med å se hva nettopp du kan finne å kose deg med! Turen hjem går på kjente veier E39 og videre på E18 frem til alle er vel hjemme igjen etter 2 dager med gode ideer til håndarbeider  og hyggelig samvær.

MELD DEG PÅ I DAG, så har du noe å se frem til i mars!

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag