Påmeldingsfrist 15. februar!

Påmeldingsfrist 15. februar!

Herning | Transportmesse | Risdal Touring

KUN 3.490,- per pers.
ved påmelding innen 15. februar
Når
22.-24. mars
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark
Reisen er overstått!

Å holde seg faglig oppdatert er viktig i en transportbransje preget av raske endringer og omstilling. Vårt reisetilbud gir deg muligheten til å kombinere både det sosiale og det faglige. Tradisjonen tro setter vi opp buss til den store messen «Transport 2019» i Herning. Vi reiser ut med Color Line fra Kristiansand fredag ettermiddag og bor 2 netter på First Hotel Aalborg – sentralt beliggende og komfortabelt hotell. Lørdag har vi satt av til messebesøk og faglig oppdatering. Det sosiale blir det tid til pleie i Aalborg både fredag og lørdag kveld – og vi har inkludert buffètbord om bord på MS Superspeed begge veier. Benytt sjansen til å bli med! Dette blir garantert trivelig og nyttig sammen med gode bransjekollegaer!

Tagger:, , , , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Vi starter buss ut fra Stavanger Byterminal på morgenen og kjører sørover E39 mot Sørlandet. Mulighet for påstigning underveis. Østfra starter vi ved Telemarksporten og kjører gjennom Aust-Agder, innom sentrale steder – og begge busser kjører frem til Kristiansand. Herfra reiser vi med MS Superspeed kl 16.30 til Hirtshals og om bord har vi inkludert det store buffètbord til samtlige turdeltakere. Drikke er også inkludert til, fritt valg av juice/mineralvann/kaffe/øl/vin. Allerede kl 19.45 beregner vi ankomst til Hirtshals og vi møtes på bildekk for ilandkjøring. Kursen settes mot Aalborg og en knapp times tid senere sjekker vi inn for overnatting 2 netter på sentralt beliggende First Hotel Aalborg. Resten av kvelden er til fri disposisjon ; kun med et oppdrag – hygg dere masse sammen!

Dag 2

Etter frokost tar vi plass i bussen, klare for utflukt til Herning og messebesøk. Vi beregner å være fremme ved messen «Transport 2017» omkring kl 11.00. Inngangsbilletter til messen har vi valgt å ikke inkludere, da svært mange får disse billettene av sine respektive leverandører.  Vi blir ved messen frem til retur utpå ettermiddagen kl 16.00 – og beregner da å være tilbake i Aalborg omkring kl 18.00.

Dag 3

Vi spiser deilig frokostbuffèt på hotellet før vi må sette avreise til kl 10.30. Kjøreturen frem til Hirtshals går raskt unna og snart er vi klare til ny ombordstigning i MS Superspeed – nå klar for returavgang kl 12.15 til Kristiansand. Også nå er det inkludert mat om bord – stor lunsj buffet med både varme og kalde retter, inkludert fri drikke. Vi lar oss alltid (nesten) imponere av presisjonen til MS Superspeed. Det oppstår svært sjelden forsinkelser, og allerede kl 15.30 bakker det store skipet inn til kai i Kristiansand. Vi møtes også nå på bildekk, finner våre seter i bussen og kjører i land. Etter forhåpentligvis rask tollklarering stiger de første turdeltakere av før bussene fortsetter øst– og vestover til de respektive avstigningssteder hvor deltakere kom på.

UK flag | German flag