IAA Transportmesse i Hannover 2024 | 4 dager

Hjem » Reiser » IAA Transportmesse i Hannover 2024 | 4 dager

Alltid viktig med faglig oppdatering! Vi har gjennom flere år besøkt den viktigste messen i Europa for nyttekjøretøy – IAA Nutz-fahrzeuge i Hannover. Messen er blitt treffstedet for de med interesser innenfor transportnæringen – og alle de viktigste leverandørene stiller her ut sine nyheter og produkter! Alt samlet på ett og samme sted! Når vi i tillegg har laget en sosial og festlig ramme rundt turen – hvor vi bor i Bremen, ligger det til rette for en god turopplevelse! Bli med, se nyhetene og treff bransjekollegaer

Sett av dagene nå og meld deg på!

 

 

Reiseprogram

Dag 1

Torsdag 19. september 2024

Flekkefjord – Telemarksporten – Kristiansand: Fra Kristiansand reiser vi kl 14.30 med MS Bergensfjord til Hirtshals – og om bord har vi bestilt buffet. Vi beregner ankomst til Hirtshals kl 18.15 og fortsetter straks frem til Kolding Hotell i Kolding. Overnatting her til neste dag.

Dag 2

Fredag 20. september 2024

Kolding – Bremen,  360 km: Frokost på hotellet før det er klart for avreise og videre ferd. Vi gjør et stopp ved tyske grensen for litt grensehandel. Et par timers tid senere beregner vi ankomst til Bremen – og Ibis Bremen City   Hotell. Det er fortsatt tidlig ettermiddag ved ankomst, og det blir derfor tid til litt  avslapning, se litt nærmere på byen eller annet sosialt – før vi går ut for å spise middag denne kvelden. (Ikke inkludert)

Dag 3

Lørdag 21. september 2024   

Utflukt til Hannover og IAA messen: Frokost på  hotellet før vi kjører av sted kl 09.00. Sjåfør bringer oss trygt frem langs motorveien til det store messeområdet i Hannover, en kjøretur som tar omkring en og en halv time. Vi har valgt å ikke inkludere inngangsbillettene fordi mange får disse tilsendt av sine  leverandører. Vi blir på messen til nærmere stengetid. Selv om messeområdet er stort, er det relativt oversiktlig og der er svært mange spise– og serveringssteder inne på området. Turen går tilbake til Bremen og vårt hotell, hvor vi beregner å være omkring   kl 20.00. Resten av kvelden til fri disposisjon!

 

Dag 4

Søndag  22. september 2024

Bremen –  Hirtshals – Kristiansand: Frokost inntas, før vi setter kursen nordover. Ut av Bremen og frem til den dansk/tyske grensen med tid for en matbit (ikke inkl.) og litt grensehandel før vi tar fatt på turen opp Danmark. I Hirtshals er vi i god tid før ferjeavgang med MS             Bergensfjord kl 19.15 til Kristiansand. Om bord har vi også nå inkludert buffètbord. Beregnet ankomst Kristiansand  kl 23.00.

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun 5.990,- per person i delt dobbeltrom

 

Avreisedato: Torsdag 19. september 2024

Retur: Søndag 22. september 2024

Påmelding senest 15. juli 2024

 

 

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av          erfaren sjåfør

¨  3 netter i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  Ferjeoverfart med Fjordline                  Kristiansand—Hirtshals tur/retur

¨  Buffet om bord på utreise

¨  Buffet om bord på hjemreise

¨   Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom 1.255,-

Forbehold om endringer som følge av  forhold utenfor vår kontroll!

 

Reisefakta

Når
19. -22. september 2024
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.