Rolige dager før jul!

Rolige dager før jul!

Tur fra Bergen | Førjulscruise til Kiel | Buss | Cruise

Et hyggelig avbrekk i hverdagen – og en hel liten reise i seg selv! Julebordscruise til Kiel med to behagelige døgn om bord i et av de flotte cruiseskipene. Trivelig busstur fra Bergen over fjellet til Østlandet. Middag og overnatting, hygge og stemning på hotell før vi neste dag stiger om bord i cruiseferjen til Kiel. Vi bor komfortabelt om bord, nyter å være til sjøs – og har inkludert deilig mat, både frokost og deilig middag på reisen. Hva med å nyte utsikten fra Observation Lounge når vi seiler ut fra Kiel igjen? Begge veier har vi inkludert det helt store julebordet – et julebord det nesten ikke finnes maken til noe sted!

Program

DAG 1

Søndag 4. desember 2022

Bergen/Åsane – Hønefoss, ca 420 km: Vi starter fra Bergen Busstasjon, Perrong P kl 09.00, fra Åsane terminal kl 09.15 og Arna stasjon kl 09.30. Underveis stopper vi med jevne og behagelige mellomrom. Veivalget for turen til Hønefoss lar vi avgjøres av vær– og føreforhold. Vi velger det rutevalget som gir den tryggeste forutsetning for å komme greit over fjellet med minst mulig ventetid og størst mulig komfort. Vi kommer etter hvert ned til Hønefoss for middag og overnatting.

DAG 2

Mandag 5. desember 2022
Hønefoss – Oslo/Color Line, ca 60 km: Vi starter dagen med deilig frokost. Med vår behagelige turbuss kjører vi så den lille timen det tar inn til Oslo. Om tid og trafikk tillater det, kjører vi en liten rundtur i vår vakre hovedstad før vi sjekker inn på Hjortneskaia. Om bord i MS Color Magic, som kl 14.00 seiler ut Oslofjorden, finner vi våre komfortable innvendige dobbeltlugarer. Om kvelden møtes vi til felles julebordsbuffet i skipets buffetrestaurant – Grand Buffet. Her har vi inkludert 1 enhet drikke (juice/brus/øl/vin) til måltidet. På kvelden er det show i Show Lounge hvor vi har reservert bord og 1 showdrink til våre gjester.

DAG 3

Tirsdag 6. desember 2022
Om bord – i Kiel: Vi starter dagen med deilig frokostbuffet ombord. Det store skipet manøvrerer seg sakte til kai kl 10.00. Imens kan vi avslappende nyte utsikten til by og yrende aktivitet langs kaier og verftsområde. I Kiel bygget man i sin tid verdens første ubåt! MS Color Magic ligger 4 timer til kai i Kiel, og det er mulighet til å gå i land for den som ønsker det. I god tid før kl 13.30 må vi være om bord igjen. Husk at gyldig pass og ditt boardingkort må forevises ved ombordstigning. Skipet kaster sine fortøyninger kl 14.00 og vi anbefaler da gjerne en tur opp i Observation Lounge for å nyte utseilingen. Til avtalt tid møtes vi igjen i skipets buffetrestaurant – også denne gangen for å spise fra den store julebuffeten. Inkludert i turprisen er 1 enhet (juice/brus/øl/vin) drikke til måltidet.

DAG 4

Onsdag 7. desember 2022
Oslo – Haukelifjell – Bergen, ca 490 km: Etter en god natts søvn om bord nyter vi nok en god frokost på turen. Mette og fornøyde er det ilandstigning i Oslo straks etter kl 10.00. Vi finner våre behagelige seter i turbussen, og snart etter styrer vår stødige sjåfør bussen i retning vestover. Veivalget for returen til Bergen lar vi avgjøres av vær– og føreforhold. Vi sørger for at våre gjester kommer tilbake dit de steg på bussen. Takk for turen!

Inkludert i prisen

TURPRIS
4 dager kun kr 5.100,-
Pris per person i delt dobbeltrom ved påmelding
innen 1. oktober 2022, deretter kr 5.660,- per person.
Avreisedato: Søndag 4. desember 2022
Retur: Onsdag 7. desember 2022
Turprisen inkluderer:
 Erfaren sjåfør og helturist buss
 Velorientert reiseleder
 1 overnatting på hotell i delt dobbeltrom
 2 overnattinger i delt dobbellugar
 3 frokoster
 1 middag på hotellet
 2 middager (julebordsbuffet) om bord
 1 enhet drikke til hver middag ombord
 1 bordreservasjon i Show Lounge,
inkludert 1 showdrink
 Alle veiavgifter og bompenger
Tillegg for enkeltrom/-lugar:
kr 700,- for alle nettene
Tillegg for utvendig 3-stjernes lugar:
kr 540,- per person
Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold
utenfor vår kontroll!

UK flag | German flag