Tur fra Bergen - Nyttår Quality Hotel Vøringsfoss

Tur fra Bergen - Nyttår Quality Hotel Vøringsfoss

Tur fra Bergen | Nyttårsfeiring i Eidfjord | Risdal Touring

KUN 3.990,- per pers.
Når
30. desember - 1. januar 2022
Antall dager
3
Avreise fra
Straume/Kjøkkelvik/Loddefjord/Bergen/Åsane/Arna
Bestill

Det nye året åpner seg

– og det norske samfunn har allerede åpnet seg etter en vanskelig tid. Nå er det igjen fritt frem for å samles til sosialt samvær, avslapning og feiring. Fra Bergen reiser vi lille nyttårsaften til Eidfjord i Hardanger – kortreist – for å feire selveste nyttårsaften på Quality Hotel Vøringsfoss. Godt hotell, god mat og drikke –                      

FIN FEIRING!

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Torsdag 30. desember 2021: Bergen – Eidfjord, ca 155 km: Vi starter fra Straume Terminal kl 10.45, fra Kjøkkelvik, Rema 1000 kl 11.00, Loddefjord Terminal kl 11.15, fra Bergen Busstasjon, perrong P kl 11.30, fra Åsane terminal kl 11.45 og fra Arna stasjon kl 12.00. Vi kjører frem til Voss og gjør et lite stopp her før vi kjører det korte stykket videre mot Hardanger. Før vi kommer til Eidfjord krysser vi den imponerende Hardangerfjordbrua. Innsjekking for opphold 2 netter i Eidfjord på Quality Hotel Vøringfoss. Straks etter ankomst får vi suppe og vertskapet deler ut program for de neste 2 dagene og orienterer. Om kvelden er det varmmat-buffèt til middag. Morten Svensson er med som musiker og bidrar til å skape stemning utover etter middag.

Dag 2

Fredag 31. desember 2021: Opphold i Eidfjord – utflukt – lunsj på hotellet – nyttårsaften: En god hotellfrokost gir oss en god start på dagen! Fra hotellet denne dagen tilbyr vi utflukt til velkjente Syse Gard i Ulvik for å smake på cider. Denne utflukten koster kr 300,- pr person ekstra, inkludert smaksprøver, og vi trenger påmelding til utflukten samtidig med påmelding til turen. Syse Gard drives nå av femte generasjon – og vi får høre om gårdens historie, livet på gården gjennom året og den produksjonen som de nå driver med. Det lages eplemost, den tradisjonelle sideren fra Hardanger – og fenalår. NB! Husk godt fottøy. Er været fint, blir det også muligens en tur ut i frukthagen. Det er kort vei også fra Eidfjord til Kinsarvik, og vi benytter anledningen til å besøke utsalget til Hardanger Bestikk. Vel tilbake på hotellet samler vi oss om kvelden til felles nyttårsbuffèt. Kongens tale følger vi på storskjerm i hotellets Kultursal. Morten Svensson står også i kveld for musikk og vi hygger oss sammen frem til over midnatt og det nye året er et faktum!

You Tube film fra Syse gard;  høsting av epler og informasjon om produksjon og servering:-)

Dag 3

Lørdag 1. januar: Eidfjord – Bergen, ca 350 km: Frokostbuffèt på hotellet. Vi gir oss god til før avreise midt på formiddagen. Vi kjører innover langs Sørfjorden til industristedet Odda. Ferden fører oss så gjennom Folgefonntunnelen. På andre siden er vi snart i Jondal og vi tar ferjen over til Tørvikbygd. Vel over Hardangerfjorden fortsetter vi forbi Norheimsund, gjennom Eikedalen og frem til Arna stasjon, Åsane Terminal, Bergen busstasjon og Straume terminal. Vi håper alle har hatt det trivelig sammen med oss – og ønsker fortsatt godt nyttår!

 

Annen informasjon

3 dager kun kr 3.990,- pr. person

Avreisedato: Torsdag 30. desember 2021

Retur: Lørdag 1. januar 2022

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Velorientert reiseleder

¨  2 overnattinger på hotell i delt dobbeltrom på Quality Hotel Vøringfoss

¨  2 frokoster

¨  Suppe ved ankomst hotellet første dagen

¨  1 lunsj (nyttårsaften)

¨  2 middager som buffèt

¨  Musikk ved Morten Svensson og nyttårsvert på hotellet er Roald Leikvoll

¨  Alle ferjer, veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom 300,- totalt for begge nettene

Tillegg for utflukt til Syse Gard inkludert omvisning og smaksprøver kr 300,- pr person. NB! Må bestilles samtidig med påmelding til turen. Omvisninger varer ca 1 1/2 time.

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Quality Hotel Vøringsfoss - foto av WWW.PAULEDMUNDSON.COM

UK flag | German flag