Populært julemarked!

Populært julemarked!

Tyskland | Julemarked i Rostock | Buss | Risdal Touring

KUN 6.490,- per pers.
Når
26.-30. november
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Bestill

Bli med oss til den koselige hansabyen Rostock! Her finner vi det tyskerne selv betegner som Nord – Tysklands beste julemarked. Her er det romantiske boder med mat, drikke og alt mellom himmel og jord å få kjøpt. Vi bor svært sentralt på flotte Steigenberger Hotel Sonne. Hotellet ligger perfekt til og gjør det mulig å ta det i sitt eget tempo, og man kan slappe av litt på hotellet akkurat når det måtte passe. Stemningen er høy og koselig. Bli med oss og opplev dette!

Tagger:, , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Turen starter i Stavanger og vi kjører langs E39 mot Kristiansand og deretter østover E18 til Oslo. Mulighet for påstigning underveis. Vi stopper også for å strekke litt på kroppen og for å kunne få kjøpt en liten matbit. Fra Oslo reiser vi kl 16.30 med DFDS til København. Vi møtes i restauranten for felles inkludert julebordsbuffet. Resten av kvelden er til fri disposisjon.

Dag 2

Først en deilig frokost før vi er klare for ilandstigning kl. 09.45. Vi kjører til Gedser og ferjer derfra til vårt mål for turen, Rostock. Hansabyen Rostock er og var en viktig havne- og handelsby. De er også kjent for å ha et flott julemarked. Vi sjekker inn på vårt hotell; Steigenberger Hotel Sonne. Hotellet ligger i den historiske bykjernen og er et utmerket utgangspunkt for utforsking av Rostock. I kveld er det inkludert middag på hotellet.

Dag 3

Vi starter med deilig frokost. I dag er hele dagen til fri disposisjon på julemarked. Vi koser oss med Glühwein, ristede kastanjer, tyske pølser og kaker og alt som hører julemarked til. Det blir ingen felles middag i dag, det er nok av godsaker å smake på i bodene på Christkindlmarkt som det jo heter på tysk. De fleste finner nok også noe å handle med seg hjem.

Dag 4

Dagen starter med deilig frokost før vi kjører mot den tysk/danske grensen. Vi stopper noen timer i Flensburg og det er valgfritt om du vil på Citti – Markt eller i Flensburg by. Her er det mulig å få kjøpt seg litt å spise. Er du lei av mat på julemarkedet er det mange gode restauranter å sette seg ned på for å få seg en god lunsj. På ettermiddagen kjører vi videre nordover. Vi ankommer vårt hotell i Aalborg på kveldingen og tar inn for overnatting. Så er det fritt frem for en hyggelig kveld i Aalborg. Det er nok av restauranter å velge i for de som vil ut å spise.

Dag 5

Etter en god frokost setter vi oss i bussen og kjører nordover mot Hirtshals. Ca kl 11.15 er vi i Hirtshals, klare for ombordstigning like etter i Superspeed 1 som har avgang kl 12.15 til Kristiansand. Det er mulig å forhåndsbestille buffet ved påmelding til turen.  Straks etter ilandstigning og tollklarering fortsetter vi øst- og vestover mot de respektive avstigningssteder.

Annen informasjon

Tillegg for enkeltrom: 990,-

Tillegg for enkellugar: 350,-

Buffet på hjemreise: 259,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag