Mange shopping muligheter!

Foto: Øivind Haug / Color Line
Mange shopping muligheter!

Tyskland | Kiel cruise | Color Magic | Risdal Touring

KUN 3.690,- per pers.
Når
5. - 7. november
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Bestill

Bli med på et deilig avbrekk i hverdagen! Cruise med Color Magic fra Oslo til Kiel og retur. Om bord står opplevelsene i kø om man vil. Vi har inkludert god mat, drikke og forhåndsbestilt plasser inkludert 1 drink i Show lounge på utreisen. Slapp av og nyt tiden om bord, se på folkelivet eller ta en shoppingrunde. Bli med oss på denne koselige turen!

Her kan du se litt mer av hva Kiel har å by på: https://www.colorline.no/tyskland/kiel/opplevelser 

Tagger:, , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Tirsdag 5. november 2019:

Stavanger / Sørlandet / Grenland – Oslo: Vi starter opp tidlig fra Stavanger og kjører mot Sørlandet. Kl 07.00 beregner vi å kjøre fra Kristiansand og videre østover til Oslo. Her reiser vi kl 14.00 ut med den flotte cruiseferja MS Color Magic til Kiel. Vel om bord finner vi våre gode lugarer og innretter oss i disse. Så er det tid for å ta i øyesyn alt dette flotte skipet har å by på. Kanskje passer det med en deilig pizza, eller litt småmat i en av de mange hyggelige restaurantene/barene om bord? Hva med en drink og litt godt å spise i Observation lounge mens vi ser på den vakre utseilingsleden langs Oslofjorden? Da er livet deilig! På kvelden blir det felles 2 retters middag i skipets restaurant, inkludert 1 vin/øl/mineralvann. Etter middag er det klart for å innta showlounge og se skipets flotte show. Her er det inkludert reserverte plasser og 1 showdrink. Så her er det bare å kose seg utover kvelden med show, dans og moro!

Dag 2

Onsdag 6. november 2019:

Vi koser oss med frokost mens vi seiler inn Kieler kanalen. Vel ankommet Kiel er det fritt frem for å gå av skipet og ta seg en tur på byen. Shopping i Kiel er gøy, og man kan lett bruke en del euro på det. For de som heller vil sette seg på kafe og se på livet i Kiel, er det også en mulighet. Båten legger fra kai igjen kl 14.00 og alle må være om bord seinest 15 minutter før avgang. Nå er det tid til å slappe litt av for de som ønsker det, eller finne seg et hyggelig sted å sitte og betrakte livet om bord. Denne kvelden spiser vi samlet i buffet restauranten om bord. Deilig mat også i kveld, og inkludert 1 vin/øl/mineralvann. For de som vil er det også i kveld et forrykende show om bord, så det er bare å finne en plass og nyte aftenen. Vil du heller på Pianobar eller annen bar er det flere å velge i. Finn et sted du liker og slå deg ned alene eller sammen med godt reisefølge!

 

Dag 3

Torsdag 7. november 2019:

Oslo- Grenland / Sørlandet / Stavanger: Frokostbuffeten på Color Magic er deilig, både for øyet og for smaksløkene, så her er det bare å nyte. Vi koser oss med frokosten før vi går på lugaren og pakker koffertene våre. Så går vi av båten og ut i vår ventende buss som bringer oss tilbake langs E18 og E39 hvor vi setter av våre gjester på de respektive avstigningssteder helt til vi setter av siste gjest i Stavanger.

For de som ønsker det kan vi gi tilbud om å kjøre gratis med vår ekspressbuss Konkurrenten.no fra Stavanger mandag 4. november og overnatte på Comfort Hotell i Kristiansand. Pris for 1 hotell overnatting med frokost i Kristiansand kr 590,- pr. person i dobbeltrom. Enkeltromstillegg kr 350,-

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør og helturist buss

¨  2 overnattinger i innvendig dobbeltlugar

¨  2 frokoster

¨  2 middager inkl.  drikke som beskrevet

¨  Reservert plass i showlounge inkl 1 showdrink på utreisen

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkellugar 390,-

Utvendig lugar 590,- pr person

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag