Tyttebærtur til Vrådal | 3 dager

Hjem » Reiser » Tyttebærtur til Vrådal | 3 dager

Nå skal vi på BÆRTUR!!! Vi reiser fra Stavanger på morgenen med påstigning sør og øst over hele veien til Tvedestrand. Underveis gjør vi flere stopp for benstrekk og noe å bite i. Vi besøker blant annet Z-museum på veien. I Vrådal bor vi på flotte Straand hotell hvor vi har felles middag under oppholdet. Bruk formiddagen på jakten etter skogens bær eller kanskje vil du bli med på en 1 1/2 halvtimes utflukt med veteranbåten M/S FRAM? Få med deg bærplukkeren, gode venner, godt humør og noe å legge alle bærene oppi.

Skogens skatter venter på deg!

 

Reiseprogram

Dag 1

Mandag 9. september 2024

Stavanger/Sørlandet/Tvedestrand – Vrådal, 435 km: Vi   starter ut fra  våre påstigningsteder kl. 8.00 fra Stavanger i vest og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand og videre til Tvedestrand. Mulighet for påstigning underveis. Det vil også bli stopp for litt lunsj på veien (ikke inkludert). Ved Tvedestrand tar vi av og fortsetter oppover forbi Åmli og til  Z-museum der vi gjør et stopp og får med oss en omvisning og litt historie fra stedet. En smak av vafler med rømme og en kaffekopp takker vi ikke nei til.  Etter spennende historie og velsmakende vafler fortsetter turen til Vrådal. Vel framme sjekker vi inn på Straand Hotell som bare oser av historie og som blir vårt hjem de neste to netter. Vi samles til felles, inkludert middag på kvelden.

 

Dag 2

Tirsdag 10. september 2024

Vrådal: Tenk å våkne og kjenne på den gode følelsen av å være på tur. Frokost og kaffe står klart til deg og du har hele formiddagen for deg selv. Få på deg turskoene, finn fram bærplukkeren og gå ut på tyttebærjakt – eller bare nyt formiddagen i flott natur. På ettermiddagen blir det utflukt med veteranbåten M/S FRAM. Bestilles ved påmelding til tur. NB! Minimum 25 deltakere for at utflukten går. Senere blir det tid til litt hvile før vi samles til en liten historie-fortelling med sideraperitiff før felles, inkludert middag

Dag 3

Onsdag 11. september 2024

Vrådal – Tvedestrand/Sørlandet/Stavanger: Vi bruker god tid på frokosten i dag, før vi etter hvert pakker og sjekker ut fra hotellet. På veien Sør og Vestover kjører vi i behagelig tempo og gjør stopp underveis. Framme på de respektive avstigningssteder gjenstår det bare å takke for hyggelig samvær og en trivelig tur. Vel møtt!

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.890,- per person ved påmelding innen 1. juli 2024, deretter kr 5.590,- per person

Avreisedato: 9. september 2024

Retur: 11. september 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Reiseleder

¨  Omvisning på Z-museum

¨  Kaffe og vafler Z-museum

¨  Overnatting 2 netter i delt dobbeltrom på hotell

¨  2 frokoster på hotell

¨  2 middager på hotell

¨  En Sidersmaking med historie

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 800,-/2 netter

Tillegg for utflukt med M/S Fram kr 240,- per person. (Minimum 25 deltakere)

Tillegg for lunsj på hotellet kr 330,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil og  forhold utenfor vår kontroll!

 

Reisefakta

Når
9. – 11. september 2024
Antall dager
3
Avreiser fra
Rogaland og Sørlandet

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.