En Week-End i Aalborg!

En Week-End i Aalborg!

Uldfestival | Saltum | Buss | Risdal Touring

KUN 3.590,- per pers.
Ved påmelding innen 15. mars 2023
Antall dager
3
Når
12. - 14. mai 2023
Avreise fra
Stavanger/Brokelandsheia/Sørlandet
Bestill

Garn, stoff og kunsthåndtverk – PARADIS!

Dette må være toppen av lykke for de mange strikkeglade! En hel dag i garn og strikkeparadis; Saltum i Danmark er denne helgen gjort om til Uldfestival og her er det bare å åpne strikkekorga og fylle opp med lekkert garn, strikke-mønster, pinner og annet utstyr for å gjøre strikkelykken fullkommen! Husk kun kontant betaling i Saltum. Tenk bare å få være en hel helg sammen med andre strikkeglade,- kan det bli bedre?

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

DAG 1

Fredag 12. mai 2023

Stavanger/Telemarksporten – Kristiansand – Aalborg: Avreise fra Stavanger bussterminal kl. 09.05 og Telemarksporten kl. 13.05. Mulighet for påstigning underveis. Vi kjører frem til Kristiansand hvor vi beregner å være 15.30. Det er mulig å forhåndsbestille buffet i restauranten «Catch me if you can» ved påmelding. Pris kr 349 ,- pr person. Skipet seiler fra Kristiansand kl 16.30. Straks etter ilandkjøring fortsetter vi den korte turen sørover til Aalborg hvor vi sjekker inn for overnatting 2 netter på Comwell Hotel Aalborg.

 

 

DAG 2

Lørdag 13. mai 2023

Aalborg – Saltum: Frokosten (morgenmaten) nyter vi på hotellet før det er klart for tur til Uldfestivalen i Saltum. Uld-dagene finner sted i den lille, hyggelige nordjyske byen, Saltum, tett på badebyen Blokhus og det deilige Vesterhavet. Denne weekend møtes utstillere fra nær og fjern med deres spesialiteter innenfor blant annet garn, stoff og kunsthåndverk. Man kan dessuten møte gamle håndverk i Egnssamlingens mange arbeidende verksteder og se spennende og meget autentiske utstillinger fra en svunnen tid. På ettermiddagen kjører vi tilbake til Aalborg og vårt hotell.

 

DAG 3

Søndag 14. mai 2023

Aalborg – Hirtshals: Vi spiser en deilig dansk frokost (morgenmat) og pakker ut i bussen. Vi kjører nordover på for de fleste kjente veier til Hirtshals. Her må vi være ca kl 11.15. Kl 12.15 har SuperSpeed 1 avreise. Det er det mulig å forhåndsbestille lunsjbuffét ved påmelding til turen.
Pris kr 299,- per person. Vi ankommer Kristiansand ca kl 15.30 og straks etter ilandstigning og tollklarering, fortsetter vi øst- og vestover mot de respektive avstignings-steder.

 

God fornøyelse!

 

Pris og annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren yrkessjåfør

¨  Ferjeoverfart Kristiansand – Hirtshals t/r

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  Utflukt til Saltum

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 890,- per rom

Tillegg for buffet på utreise kr 349,-

Tillegg for buffet på hjemreise kr 299,-

 

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag