Påsketur!

Vejle
Påsketur!

Vejle & Flensburg | Danmark & Tyskland | Buss | Risdal Touring

KUN 4.490,- per pers.
ved påmelding før 1. februar
Når
9.-12. april 2020
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Grenland/Kristiansand
Bestill

Hva er vel bedre enn en tur til Danmark og Tyskland? Denne gangen har vi lagt opp til en påsketur! Den perfekte anledning til å få shoppet litt og kost seg hos våre naboer i sør! Vi bor midt i Vejle by, med alle dens fasiliteter rett utenfor døren. God tid til avslapping og shopping er inkludert og de som ønsker det kan også få med seg en tur til Flensburg med tilhørende shopping! Det er her Danskene reiser for å få seg en billig handel. Bli med da vel og kos deg på en fin påsketur!

Tagger:, , , , , , ,

Turen dag for dag

Dag 1

Torsdag (Skjærtorsdag) 9. april 2020:

Stavanger/Grenland- Kristiansand – Vejle: Vi starter ut fra de respektive påstigningstedene, fra Stavanger i vest og  Grenland i øst og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. Kl 16.30 har vi avgang med MS Super Speed 1. Det er mulig å tilleggs bestille buffet om bord ved påmelding til turen. Dette koster 339,-. Så er det bare å kose seg med god mat og shopping om bord. Etter landgang setter vi oss i bussen og slapper av sørover. I Vejle sjekker vi inn på vårt hotell for de neste 3 netter, Best Western Hotel ToRVEhallerne, som ligger midt i sentrum av byen.

Dag 2

Fredag (Langfredag) 10. april 2020:

Utflukt til Odense: En deilig frokostbuffet står klar og venter i restauranten på hotellet. I dag kan vi riktig kose oss og ta den tid vi trenger og ønsker ved frokostbordet. Deretter er det mulig for de som vil å bli med på en utflukt til H.C. Andersens by Odense. Her får vi følge med en byguide som forteller oss både om forfatteren og annet interessant om byen vi gjester. Utpå ettermiddagen går turen tilbake til Vejle. På kvelden er det nok av restauranter å velge i for de som vil ut å kjøpe seg noe å spise.

Dag 3

Lørdag (Påskeaften) 11. april 2020:

Utflukt til Flensburg: Vi starter også dagen i dag med en solid frokost på hotellet før de som ønsker en Tyskland tur setter seg i bussen og kjører sydover. Vel passert grensen tar det ikke lang tid før vi er på plass i Flensburg. Her får vi først noen timer i byen før vi kjører til Citti Grossmarked og/eller Otto Duborg. Mye fint å handle og mye god mat og drikke byr dagen i dag på. De som ønsker det kan selvfølgelig også i dag ta det med ro i Vejle. Livet er til for å nytes!

 

Dag 4

Søndag (1. påskedag) 12. april 2020:

Vejle – Hirtshals – Kristiansand – Sørlandet/Stavanger/Grenland: Vi spiser tidlig frokost på hotellet før vi tar farvel for denne gang. Raskt ut på motorveien og vi passerer Aarhus og Aalborg. Til Hirtshals ankommer vi i god tid til ferjeavgang med MS Superspeed I som kl 12.15 seiler til Kristiansand. Også denne gang er det mulig å forhånds bestille buffet ved påmelding til turen. Dette koster kr 299, -. Beregnet ankomst til den «sørlandske hovedstaden» kl 15.30 og straks etter ilandkjøring (alle sitter på med bussen) og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder.

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Ferje t/r Kristiansand – Hirtshals

¨  Overnatting 3 netter i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  Utflukt til Odense og Flensburg

¨ Guide i Odense

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

 

Tillegg for enkeltrom 990,-

Buffet på utreise: 339,-

Buffet på hjemreise: 299,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag