Best Western Golf Hotel Viborg!

Best Western Golf Hotel Viborg!

Viborg | Danmark | Buss | Risdal Touring

KUN 6.690,- per pers.
Når
28. april - 1. mai 2021
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Telemark/Sørlandet
Bestill

En koselig tur til Danmark !

Viborg  er en av de eldste byene i Jylland  og har en spennende historie, hyggelige middelaldergater og flotte gågater med moderne og unike butikker. Her skal vi få en guidet omvisning til fots i byen og vi skal bo på idylliske Best Western Golf Hotel Viborg. Vi skal besøke Viskum Snaps & Blomsterværkstedet  hvor vi får  foredrag om kryddersnaps .Her skal vi også ha snapssmaking og spise en god «gammel dansk « frokost( lunsj) Her blir også tid på egenhånd. En dag kjører vi til Ribe som regnes som  Nordens eldste by.  Byen har mange velbevarte gamle bygninger, og mer enn hundre hus i byen er fredet.  Her får vi noen timer til å utforske byen på egenhånd. Color Line på utreise og Fjordline på returen. Her blir det muligheter for gode og spennende opplevelser  og kanskje litt shopping . Bli med da vel!

Tagger:, , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Onsdag 28. april 2021:

Stavanger/Telemarksporten – Kristiansand – Viborg: Vi starter turen fra Stavanger i vest, Telemarksporten i øst og kjører til Kristiansand. Vel fremme stiger vi om bord i SuperSpeed 1 som har avgang klokken 16.30. Om bord er det inkludert felles middagsbuffèt. Vi kjører til Viborg hvor vi sjekker inn på  Best Western Golf Hotel Viborg.

Dag 2 og 3

Torsdag 29. og  fredag 30. april 2021 :

Utflukt og opphold i Viborg: Frokost (morgenmat)- av den deilige, danske typen – på hotellet hver dag, og vi gir oss selv god tid til å nyte dette måltidet før vi er klare for dagens opplevelser.  Torsdag  møter vi vår lokalguide som  guider  oss rundt i Viborg  sentrum .  Etter denne spennende rundturen setter vi oss i bussen og kjører det korte stykke til Viskum Snaps & Blomsterværkstedet . Her blir vi møtt av Birthe Ladefoged som  forteller om kryddersnapsen. Deretter får vi servert en god»  gammel dansk «frokost( lunsj ) inkl smaksprøver av snapsen .  Vi kjører tilbake til hotellet og møtes til middag på kvelden. Fredag etter frokost ( morgenmat)  kan de som vil  bli med på utflukt til  Ribe som er Nordens eldste by. Her får vi noen timer på egenhånd til å utforske byen.  De som ønsker å bli igjen kan  utforske Viborg  på egenhånd.  Det er i kort gangavstand fra hotellet vårt til sentrum. På kvelden møtes vi igjen til middag.

 

Dag 4

Lørdag 1. mai .2021 : Viborg – Kristiansand – Stavanger/Telemarksporten : Igjen, vi koser oss med deilig frokost i idylliske omgivelser. Vi kjører til Aalborg og Bilka før vi ankommer Hirtshals hvor Fjord FSTR har avreise kl 18.00 til Kristiansand .Det er mulig å bestille loungebord  ved påmelding til turen. Beregnet ankomst  Kristiansand kl 20.15. Straks etter at vi har kjørt i land, fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder hvor turen avsluttes.

 

Annen informasjon

Avreisedato:  Onsdag 28. april 2021

Retur: Lørdag 1. mai 2021

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør og helturist buss

¨  Velorientert reiseleder

¨  Ferjeoverfart Kristiansand – Hirtshals t/r

¨  3 hotellovernattinger

¨  3 frokoster

¨  1 middagsbuffèt på ferja

¨  2 middager  på hotellet

¨  Lokalguide i Viborg

¨  Foredrag, lunsj og snapssmaking

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom: kr  1190,-

Loungebord retur kr  180,-

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag