Dans og morro!

Dans og morro!

Vrådal | Dans | Sønner av Froland | Risdal Touring

KUN 4.990,- per pers.
Når
11.-14. november
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark
Bestill

Rykker det i dansefoten? Lyst på et lite eventyr midt i uka? Bli med oss til flotte Straand Hotell, beliggende i vakker natur i Vrådal, Telemark. Her blir det hyggelig samvær, god mat og feiende flott dansemusikk med Sønner av Froland. Vi tilbyr også 2 flotte utflukter eller man kan slappe av på hotellet og se seg om i Vrådal. Det er deilig med et lite avbrekk i hverdagen! KOM, BLI MED DA VEL!

Tagger:, , , , , , , , , ,

Turen dag for dag

Dag 1

Mandag 11. november 2019:

Stavanger – Sørlandet – Telemark: Vi starter opp på formiddagen fra Stavanger og kjører sør og østover langs E39 og E18. Ved Telemarksporten kjører vi innover i landet og på kveldingen kommer vi frem til vårt mål for helgen, Straand Hotel i Vrådal. De som ønsker det kan få gratis tilslutning med vår ekspressbuss Konkurrenten.no fra Oslo, som møter vår turbuss på Telemarksporten. Vel ankommet får vi utdelt nøkler og kan finne våre rom. Vi starter med en inkludert gløgg etterfulgt av en god felles middag. Hyggelig samvær utover kvelden i hotellets hyggelige salonger.

Dag 2

Tirsdag 12. november 2019:

I dag har vi god tid både til frokost og til å se oss rundt både på hotellet og i området rundt.  Vi koser oss med hyggelige småturer rundt hotellet. For de som ønsker det setter vi opp en utflukt til Z-Museum i Treungen. Her får vi oppleve hyggelige små glimt av fortiden, og her er det nok mye å kjenne igjen både fra barndom og ungdomsårene. Etter omvisningen spiser vi lunsjen vår her før vi kjører tilbake til hotellet. Pris for denne utflukten med lunsj er kl 250,- En utflukt vi virkelig kan anbefale! Vi spiser god middag sammen på hotellet før vi svinger oss i dansen til toner fra Sønner av Froland. Flott dansemusikk!

Dag 3

Onsdag 13. november 2019:

Vi koser oss med frokosten og har ikke hastverk, bare det er en luksus i travle tider. Dette er akkurat slik et avbrekk i hverdagen skal være. I dag vil vi, for de som ønsker det legge opp til en liten rundtur i Telemark. Vi kjører via Dalen og Høydalsmo til Morgedal hvor vi får en omvisning på skimuseet, etterfulgt av lunsj på samme plass. Videre går turen til Kviteseid og derfra tilbake til hotellet i Vrådal hvor vi gjør oss klare til en deilig buffet med varm julemat og riskrem til dessert. Etter middagen er vi igjen klare til å innta parketten og svinge oss til dansevennlige toner fra Sønner av Froland. Pris for utflukt med lunsj kr 250,-.

Dag 4

Torsdag 14. november 2019:

Vrådal – Telemarksporten – Sørlandet – Stavanger: Vi koser oss med deilig frokost før vi setter oss i bussen og kjører mot E18. Her blir de som skal østover satt over på Konkurrenten.no og de som skal sør og vestover følger hovedbussen tilbake til siner respektive påstigningssteder langs E18 og E39.

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør og helturist buss

¨  3 overnattinger på Straand Hotel

¨  3 frokoster

¨  3 middager

¨  Billett til dans med Sønner av Froland 2 kvelder

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom 890,-

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag