Dans og morro!

Dans og morro!

Vrådal | Danseweekend | Contrazt | Risdal Touring

KUN 3.440,- per pers.
Når
11. - 13. oktober 2019
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark
Bestill

Denne helgen er et «must» for alle danseglade! Bli med oss til flotte Straand Hotel, beliggende i vakker natur i Vrådal, Telemark. Vi kombinerer dette med fin dansemusikk. Contrazt er landets mest turnerende band i dansebandsjangeren og er kjent for sitt sprudlende og glade sceneshow. Her blir det hyggelig samvær, god mat og feiende flott dansemusikk. KOM, BLI MED DA VEL!

Tagger:, , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Fredag 11. oktober 2019:

Stavanger – Sørlandet – Telemark: Vi starter opp på formiddagen fra Stavanger og kjører sør og østover langs E39 og E18. Ved Telemarksporten kjører vi innover i landet og på kveldingen kommer vi frem til vårt mål for helgen, Straand Hotel i Vrådal. De som ønsker det kan få gratis tilslutning med vår ekspressbuss Konkurrenten.no fra Oslo, som møter vår turbuss på Fianesvingen. Vel ankommet får vi utdelt nøkler og kan finne våre rom for helgen. Etter en liten hvil, eller en besiktigelse av hotellets fasiliteter, samles vi til deilig felles middag. Hyggelig samvær utover kvelden i hotellets salonger.

 

Dag 2

Lørdag 12. oktober 2019:

I dag har vi god tid både til frokost og til å se oss rundt på hotellet og i området rundt. For de som ønsker det er det også mulig å få seg en tur med båt (ikke inkludert). MS Fram er en veteranbåt fra 1909 som seiler på innsjøene Nisser og Vråvatn fra Straand Brygge i Vrådal. Bli med på en flott to-timers tur i vakkert landskap. Båten går i rute fra mai til oktober hvert år. Ute på sin seilingstur loser en lokalkjent kaptein deg fra Vrådal forbi slusemuseet gjennom Småstraum Sluse, Nord-Europas høyest beliggende sluse. Denne slusen drives med håndkraft, akkurat som da den ble bygget i 1914. Videre tar båten deg på sightseeingtur i den vakre innlands skjærgården. Her er det små øyer, stupbratte fjell og trange sund. Det er kiosk om bord. MS Fram er en gammel tømmerslepebåt, som trafikkerte Nisser og Vråvatn fra begynnelsen av 1900-tallet og frem til 1970-tallet. Den ble siden bygget om og fremstår i dag som en flott passasjerbåt. På kvelden blir det felles middag før vi lar oss lokke til dans og moro av tonene fra det kjente dansebandet Contrazt. Contrazt har blitt kalt «landets mest oppegående og progressive danseband» i hovedstadspressen. Gro Anita Dybendal i bandet har etablert seg som en fremragende vokalist i sjangeren, både i Norge og Sverige. Det er ingen tvil om at Contrazts spilleglede og utstråling smitter over på selv den mest stivbeinte dansefoten. Contrazt gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld, så gå ikke glipp av å oppleve denne gjengen live!

Dag 3

Søndag 13. oktober 2019:

Vrådal – Fianesvingen – Sørlandet – Stavanger: Vi koser oss med deilig frokost før vi setter oss i bussen og kjører mot E18. Her blir de som skal østover satt over på Konkurrenten.no og de som skal sør og vestover følger hovedbussen tilbake til sine respektive påstigningssteder langs E18 og E39.

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør og helturist buss

¨  2 overnattinger på Straand Hotel

¨  2 frokoster

¨  2 middager

¨  Billett til dans med Contrazt

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom 590,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag