Velkommen til vår nye hjemmeside!

Da har vi endelig fått ny flott hjemmeside i en moderne stil. Her vil vi til enhver tid legge ut nye turer etterhvert som de er klare, samt legge ut nyheter, reiseinnlegg, bilder osv.

Dere finner også forslag til både dagsturer og flerdagsturer for grupper og organisasjoner hvor vi kan booke opp for dere og presentere et program med gunstig pris. Vi har veldig mange fine forslag, men ønsker dere noe annet enn det som er forslått er det selvsagt også mulig. Vi er alltid åpne for nye idéer og muligheter. Det er alltid lurt å være ute i god tid med forespørsler for grupper da dette er veldig populært spesielt på våren og sensommer/høst. Dere finner også et skjema for bestilling av buss med sjåfør, samt en presentasjon av alle de flotte bussene våre.

risdal-touring-24-06-11-193

Vi kommer også til å legge ut litt bilder fra forskjellige turer. På noen av reisene som ligger ute vil dere også nederst finne et lite galleri med bilder fra tidligere turer. Vi kommer fortsatt til å benytte oss av facebook og ønsker at dere går inn og liker oss der. Vi sender også ut noen flotte nyhetsbrev på e-post. Påmelding til dette finner dere enkelt på fremsiden og her er det bare å skrive inn e-post adressen. Vi sender ut nyhetsbrev ca 1-2 ganger pr måned. Dere trenger dermed ikke å være redde for å bli bombardert med e-post. Her får dere siste nytt, nye turer, kanskje en konkurranse eller to og ellers mye spennende.

appelsinfarmen

Finner du en tur du ønsker å melde deg på så kan du gjøre det ved å trykke på bestill knappen når du er inne i nettsiden på den turen du ønsker, ringe oss på 37931515 eller sende en e-post til post@touring.no. Vi har kontortid mandag-fredag kl 08.00 – 16.00.

Vi håper dere liker den nye hjemmesiden vår!

  string(0) ""
 • Sofia & Golden Sands i Bulgaria

  Bli med på denne flotte turen til Bulgaria!

  Les mer
 • string(0) ""
 • Syd-Spania fra Torp

  Ekstratur til populære Syd-Spania med fly fra Torp!

  Les mer
 • string(0) ""
 • Molde

  En fantastisk flott norgestur!

  Les mer
UK flag | German flag