Mandag 20. juni 2022:
Sørlandet – Stavanger: Vi kjører fra Telemarksporten langs
E18 til Kristiansand, hvor vi beregner å reise fra kl 09.50 og
videre vestover E39. På Lyngdal Inn stopper vi og tar en
pause. De som ønsker det kan her kjøpe seg litt å spise. Dette
er ikke inkludert i turprisen. Videre går turen mot Flekkefjord, Sandnes og Stavanger. Underveis stopper vi selvsagt
med jevne og behagelige mellomrom for å strekke litt på beina. Vi ankommer Stavanger tidlig på ettermiddagen. Hotellet
ligger sentralt i byen. Her blir det innsjekk, og mulighet til å
ta seg en tur ut å kikke på byen og spise deilig middag på en
av de flotte restaurantene (ikke inkl.).
Tirdag 21. juni 2022:
Stavanger – Flor og Fjære/Sør-Hidle – Sørlandet: Vi spiser en
deilig frokost på hotellet og koser oss med den. Vi har det
ikke travelt, vi må bare sjekke ut så vi rekker båten ut til den
vakre blomster øya. Kl 12.00 går passasjerbåten fra
Stavanger som tar oss ut til øya Sør-Hidle der blomstereventyret ”Flor og Fjære” ligger. Det blir omvisning i den
vakre parken, tid på egen hånd og ikke minst; en aldeles vidunderlig lunsjbuffèt før vi returnerer med båt til Stavanger.
Forventet ankomst dit ca. kl 16.30. Vi kjører så straks ut av
byen og begir oss på hjemvei. Vi beregner å være ca kl 21.00
i Kristiansand og har siste stopp på Brokelandsheia
ca kl 23.00. God fornøyelse!
2 dager kun kr 3.290,-
Pris per person
Avreisedato: Mandag 20. juni 2022
Retur: Tirsdag 21. juni 2022
Turprisen inkluderer:
¨ Velorientert sjåfør og helturist buss
¨ 1 overnatting i delt dobbeltrom
¨ 1 frokost
¨ Båt t/r Sør-Hidle
¨ Guide på Flor & Fjære
¨ Lunsjbuffèt på Flor & Fjære
¨ Alle bompenger og veiavgifter
Tillegg for enkeltrom 390,- per person
Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!
Historien om Flor og Fjære:
Det hele startet i 1965 da Åsmund og Else Marie Bryn kjøpte en forblåst husmannsplass på Sør-Hidle hvor de bygde en familiehytte. I 1987 ble Åsmund uføretrygdet og begynte å beplante området for å ha noe å holde på med. Flor & Fjære tok form, og folk strømmet til. Etter hvert ble det behov for bevertning. I 1995 åpnet sønnen Olav og Siri, kona hans, restauranten. Nå er det tredje generasjon, Endre Bryn Hidlefjord, som har overtatt, og planene for nye utvidelser er klare.