Bussutleie

Våre serviceinnstilte sjåfører står klare til å kjøre de turer dere måtte ha planer om.

alle våre busser har nye miljøvennlige motorer med lavt utslipp etter Euro 5 eller EEV

Se et utvalg av våre moderne busser under.

Våre turvogner

2 stk. MERCEDES-BENZ Tourismo

2-nye-busser-evjemoen-211016er typebetegnelsen på denne bussen som er bygget i 4-stjerners utførelse. Totalt 46+1+1 passasjerseter, høyt hevet over veibanen og med flott utsikt til alle kanter. Bussen er utstyrt med mange av de samme komfort– og sikkerhetsmessige, tekniske løsningene som ”storebrødrene” ovenfor har. Forskjellen er at bussen er noe lavere og den er kortere. Derfor en buss som er mer lettvin å manøvrere.

Også i 2016 har vi investert i nytt og tidsriktig bussmateriell – for å holde oss på topp, og til enhver tid kunne tilby det beste av hva som i dag finnes på markedet! Det skal være skjønt å kjøre buss!

MERCEDES-BENZ SPRINTER, 16+1 sitteplasser

I juli måned hentet vi denne nydelige minibussen fra fabrikken i Tyskland. En velutstyrt buss med behagelige seter, som kan reguleres også i sideretningen i tillegg til ryggdelen. Alle setene er også utstyrt med 3-punkts sikkerhetsbelter.busspresentasjon-2011_page_1_image_0002

Bussen er utstyrt med store panoramavinduer som sikrer fritt og godt utsyn underveis. 2 DVD-skjermer gir alle god sikt om det skal vises film. Selvfølgelig er også bussen utstyrt med radio-/musikkanlegg og trådløs mikrofon. Godt varme-/kjøleanlegg sikrer greit klima underveis.

Helt bakerst er der kapasitet for bagasje på kortere turer, og dersom man skal reise langt og være lenge borte – kobler vi på en tilhenger til bagasjen.

Vår nye ”lille yndling” passer perfekt for mindre grupper som eksempelvis skal reise til/fra en flyplass; så som Kjevik, Torp, Sola eller Gardermoen! Eller på en week-end tur til hotellopplevelser i Norge. Om turen går til det nære utland er også våre turoperatører behjelpelige med å ordne til gode ferje-, hotell– og opplevelsestilbud!

Våre serviceinnstilte sjåfører står klare til å kjøre de turer dere måtte ha planer om.

1 stk. SETRA S 416 HDH

busspresentasjon-2011_page_2_image_0005-300x225er typebetegnelsen på disse bussene som er bygget i 3/4-stjerners utførelse. Henholdsvis 52+2 og 50+2 passasjerseter, høyt hevet over veibanen og med flott utsikt til alle kanter. Bussen er selvsagt utstyrt med toalett, DVD, kjøleskap og minikjøkken samt et eksepsjonelt klima– og ventilasjonsanlegg; TopAir. Sikkerhetsmessig er alle de siste nyvinninger bygget inn – med blokkeringsfrie bremser, anti-spinn, ABA (radar som stopper bussen ved hindringer) og et elektronisk system for å hindre bussen i skli sidelengs. Kort fortalt; bussen tenker selv og bidrar til å avverge farlige situasjoner. Bussen er utstyrt med 220 V stikkontakt i passasjerkabinen samt oppkobling for PC mot de nedfellbare LCD-skjermene i bussen som ellers brukes for visning av DVDfilmer. Enkelt og greit kan da f.eks Power Point – presentasjoner kjøres! Årsmodell 2010.

MERCEDES-BENZ TOURISMO

risdal-touring-24-06-11-155er typebetegnelsen på denne bussen som er bygget i 4-stjerners utførelse. Totalt 44+2 passasjerseter, høyt hevet over veibanen og med flott utsikt til alle kanter. Bussen er utstyrt med mange av de samme komfort– og sikkerhetsmessige, tekniske løsningene som ”storebrødrene” ovenfor har. Forskjellen er at bussen er noe lavere og den er kortere. Derfor en buss som er mer lettvin å manøvrere. Årsmodell 2011.

SETRA S 417 GT-HD

risdal-touring-24-06-11-290er typebetegnelsen på denne bussen som er bygget i 3/4-stjerners utførelse. Totalt 55+2 passasjerseter, høyt hevet over veibanen og med flott utsikt til alle kanter. Bussen er utstyrt med alle de samme komfort– og sikkerhetsmessige, tekniske løsningene som ”storebrødrene” ovenfor har. Forskjellen er at bussen er noe lavere og noe lenger, som i seg selv gir plass til en ekstra seterekke om bord. Årsmodell 2011.

UK flag | German flag