Classic Motor Show

Classic Motor Show

AMK | Tyskland | Cruise og buss | Risdal Touring

KUN 7.220,- per pers.
i
Når
1. - 5. februar 2023
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Lyngdal/Kristiansand
Reisen er overstått!

Agder Motorhistoriske Klubb og Mercedes-Benz Klubben Agder inviterer til en spennende reise. Bremen Classic Motorshow er en av Europas største messer og treffsted for mer enn 600 fag- og privathandlere innenfor klassiske bil- og motorsykler. Omkring 100 forskjellige «merkeklubber» har også utstilling her. Vår tur er lagt opp med utreise direkte fra Kristiansand til Eemshaven og vi har 3 netter på hotell i Bremen. 2 fulle dager til å besøke Bremen Classic Motorshow!
Velkommen!

Tagger:, , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Onsdag 1. februar 2023

Turen starter vestfra. Påstigning etter avtale. Turdeltakere som kommer østfra, kan kostnadsfritt sitte på med vår ekspressbuss Konkurrenten.no frem til Kristiansand. Fremmøte ved terminalen til Holland Norway Lines senest kl 14.00. Vi sjekker inn og stiger om bord i MS Romantika som kl 15.30 seiler til Eemshaven. Lugarer om bord blir tildelt og vi møtes i restauranten for å spise fra det store buffètbordet med både varme og kalde retter. Drikke er inkludert til måltidet. Resten av kvelden om bord er til fri disposisjon og det er fritt frem for å utforske underholdningstilbudet om bord nærmere. Bakerst i skipet finner vi bl.a. en stor atriumbar hvor også et orkester spiller til dans for de som vil ut og trø dansefoten.

Dag 2

Torsdag 2. februar 2023

Vi møtes i buffétrestauranten for å spise frokost før ankomst til Eemshaven kl 09.30. Når skipet klapper til kai og fortøyer, er vi klare for ilandstigning. Vi kan legge opp til å være i Bremen omkring kl 14.00, vi trenger ca 3 timer for å kjøre fra Eemshaven til Bremen.

I Bremen skal vi bo 3 netter på Maritim Hotel Bremen ligger rett ved messeområdet, faktisk omtrent i samme bygningskompleks. Messen åpner fredag og er både fredag og lørdag åpen kl 10.00 – 18.00, og en 2-dagers inngangsbillett koster € 26,- pr person, omregnet ca kr 275,- etter dagens valutakurs.

Dag 3 og 4

Fredag 3. og lørdag 4. februar 2023

Frokost på hotellet etter individuelt ønske. Begge disse dagene står til åpen og fri disposisjon. For de som eventuelt ikke ønsker å tilbringe hele dagen på messen, er også sentrum av Bremen i kort gangavstand fra hotellet.

Vi har ikke inkludert felles middag på hotellet de kveldene vi oppholder oss i Bremen, men dette kan vi gjerne inkludere mot et tillegg på kr 320,- per person og middag/kveld. Et tillegg på kr 960,- totalt per person dersom middag velges inkludert alle 3 kvelder.

Dag 5

Søndag 5. februar 2023

Tidlig frokost på hotellet og avreise. Color Line AS har et litt annet ruteopplegg om vinteren enn om sommeren, for å tekkes de mange danske skiturister som skal til Norge. Derfor må vi ha avreise ca kl 08.00 fra Bremen etter frokost. Formiddagens kjøreetappe tar oss tilbake og forbi Hamburg, opp gjennom Schleswig-Holstein og frem til et kort stopp midt på dagen eksempelvis ved grensehandler Otto Duborg eller Fleggaard. Det kan være godt å ha de komfortable setene i turbussen å lene seg tilbake i. Ingen reagerer om man bevilger seg en høneblund!

Kl 17.30 er vi igjen tilbake i Hirtshals og om bord i MS Superspeed som kaster loss for Kristiansand. Vi har også nå inkludert kveldsbuffèt inkludert fri drikke om bord. Kl 20.45 klapper skipet til kai i Kristiansand og vi kjører vest-/østover til de respektive avstigningssteder. Takk for turen!

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨ Erfaren sjåfør og helturist buss

¨ Ferjeoverfart Kristiansand – Eemshaven, overnatting i delt innvendig dobbeltlugar

¨ Aftensbuffèt med 1 enhet drikke ombord

¨ 3 hotellovernattinger

¨ 4 frokoster om bord i ferje og på hotell

¨ Overfart Hirtshals – Kristiansand, inkl. buffét

¨ Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltlugar- og rom kr 1.265,-.

Tillegg for utvendig dobbeltlugar kr 250,- per lugar.

Tillegg for utvendig enkeltlugar kr 625,- per lugar.

Rabatt for medlemmer av Agder Motorhistoriske Klubb og Mercedes-Benz Klubben Agder.

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag