Ledige plasser!

Ledige plasser!

Bremen Classic Motorshow | Tyskland | Buss | Risdal Touring

KUN 7.490,- per pers.
Når
31. januar - 4. februar 2024
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Lyngdal/Sørlandet
Reisen er overstått!

Agder Motorhistoriske Klubb og Mercedes-Benz Klubben Agder inviterer til en spennende reise. Bremen Classic Motorshow er en av Europas største messer og treffsted for mer enn 600 fag- og privathandlere innenfor klassiske bil- og motorsykler. Omkring 100 forskjellige «merkeklubber» har også utstilling her. Vår tur er lagt opp med utreise fra Kristiansand til Hirtshals, overnatting i Kolding og vi har 3 netter på hotell i Bremen. Vi får 2 fulle dager til å besøke Bremen Classic Motorshow!

Velkommen!

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Onsdag 31. januar 2024

Turen starter tidlig fra Stavanger med påstigninger underveis mot Kristiansand. For turdeltakere som ønsker det, kan vi mot et tillegg i prisen legge til rette for reise med vår ekspressbuss til Kristiansand dagen i forveien og overnatting på et av våre samarbeids-hoteller i Kristiansand. Fremmøte ved terminalen til Color Line
senest kl 07.00.

 

Dag 2

Torsdag 1. februar 2024

Frokost på hotellet før avreise videre til Bremen. Vi kan legge opp til å være i Bremen omkring kl 16.00, vi trenger 4,5 timer for å kjøre fra Kolding til Bremen. Det blir tilrettelagt for pauser underveis.

I Bremen skal vi bo 3 netter på Maritim Hotel Bremen som ligger rett ved messeområdet, faktisk omtrent i samme bygningskompleks. Messen åpner fredag og er både fredag og lørdag åpen kl 09.00 – 18.00. En 2-dagers inngangsbillett kostet i 2023 26€ per person, omregnet ca kr 315,- etter dagens valutakurs.

 

Dag 3 og 4

Fredag 2. og lørdag 3. februar 2024

Frokost på hotellet etter individuelt ønske. Begge disse dagene står til åpen og fri disposisjon. For de som eventuelt ikke ønsker å tilbringe hele dagen på messen, er også sentrum av Bremen i kort gangavstand fra hotellet.

Inngangsbillett til Bremen Classic Motorshow er ikke inkludert i turprisen. Hver enkelt deltaker kan selv bestille disse på nettsiden til messen eller kjøpe ved inngangen.

 

Dag 5

Søndag 4. februar 2024

Tidlig frokost på hotellet og avreise. Color Line AS har et litt annet ruteopplegg om vinteren enn om sommeren, for å tekkes de mange danske skiturister som skal til Norge. Derfor må vi ha avreise ca kl 08.00 fra Bremen etter frokost. Formiddagens kjøreetappe tar oss tilbake og forbi Hamburg, opp gjennom Schleswig-Holstein og frem til et kort stopp midt på dagen eksempelvis ved grensehandler Otto Duborg eller Fleggaard. Det kan være godt å ha de komfortable setene i turbussen å lene seg tilbake i. Ingen reagerer om man bevilger seg en høneblund!

Kl 17.30 er vi igjen tilbake i Hirtshals og om bord i MS Superspeed som kaster loss for Kristiansand. Vi har også nå inkludert kveldsbuffèt inkludert fri drikke om bord. Kl 20.45 klapper skipet til kai i Kristiansand og vi kjører vest-/østover til de respektive avstigningssteder.

Takk for turen!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

5 dager kun kr 7.490,-

Pris per person i delt dobbeltrom.

 

Avreisedato: Onsdag 31. januar 2024

Retur: Søndag 4. februar 2024

 

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør og helturist buss

¨  Overfart Kristiansand – Hirtshals, inkludert buffet

¨  4 hotellovernattinger

¨  4 hotellfrokoster

¨  Overfart Hirtshals – Kristiansand, inkludert buffét

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 1.400,-.

 

Medlemspris for medlemmer av Agder Motor-historiske Klubb og Mercedes-Benz Klubben Agder kr 6.800,- per person ved bestilling innen 1. november 2023.

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Bindende påmelding til Risdal Touring.

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag