Hyggelig tur!

Hyggelig tur!

Vårtur med Terje Rossevatn | Buss | Risdal Touring

KUN 4.100,- per pers.
Når
12. - 14. mai 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Flekkefjord/Mandal/Kristiansand
Reisen er overstått!

Nå er det vår i luften, og godt å kjenne på feriefølelse og lysten til å reise på tur. Alle kjenner til ordtaket «Det er dejlig å være norsk i Danmark» og vi håper du blir med oss over Skagerak for å tilbringe noen dager i Aarhus. Vi inviterer til en helg der du får den perfekte anledning til å få shoppet litt og kost deg hos våre naboer i sør! Vi bor på Comwell Hotel Aarhus, med alle byens  fasiliteter rett utenfor døren.

God tid til avslapping og shopping er inkludert og de som ønsker det kan også få med seg en tur til Flensburg med tilhørende shopping! Det er hit danskene reiser for å få seg en billig handel. Velkommen på tur!

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Fredag 12. mai 2023

Flekkefjord – Kristiansand – Hirtshals – Aarhus, ca. 185 km fra Hirtshals: Vi starter Flekkefjord kl 05.00. Feda Bussterminal kl 05.15.Lyngdal Inn kl 05.30. Marnarkrysset kl 06.00. Tangvall Søgne kl 06.30. Color Line Terminalen kl 07.00. Kl 08.00 har vi avgang med MS SuperSpeed 1. Ombord er frokostbuffeten. Inkludert. Så er det bare å kose seg med god mat og shopping om bord. Etter landgang setter vi oss i bussen og turen går sørover mot Aarhus. I Aarhus sjekker vi inn på Hotel Comwell Aarhus for de  neste 2 nettene.

 

DAG 2

Lørdag 13. mai 2023

Aarhus: Vi starter dagen med frokost på hotellet før de av oss som ønsker  seg en Tyskland tur setter oss i bussen og kjører sydover. Vel passert grensen kjører vi til Otto Duborg for å handle. Deretter ned til Flensburg sentrum for å kose seg og gå rundt på egenhånd. De som ønsker det kan selvfølgelig bare ta det med ro i Aarhus.

 

Dag 3

Søndag 14. mai 2023

Aarhus – Hirtshals – Kristiansand – Flekkefjord, ca. 185 km fra Aarhus til Hirtshals: Vi spiser igjen frokost på hotellet før vi tar farvel med hotellet og Aarhus for denne gang. Vi ankommer Hirtshals i god tid til avgang med Color Line som kl 12.15 seiler til Kristiansand.  Denne gangen er det mulig å forhåndsbestille lunsjbuffet ved påmelding til turen for kr 299,- per person. Beregnet ankomst til Kristiansand kl 15.30 og straks etter ilandkjøring (alle sitter på med bussen) og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder. God fornøyelse!

 

Pris og annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Ferje t/r Kristiansand – Hirtshals

¨  Overnatting 2 netter i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  Utflukt til Flensburg som beskrevet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 690,-

Buffet på hjemtreise: kr 299,- per peson

Husk gyldig pass / nasjonalt ID kort

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag