Høst i Aarhus med utflukter og vinsmaking | 4 dager

Hjem » Reiser » Høst i Aarhus med utflukter og vinsmaking | 4 dager

Sensommer eller tidlig høst—vi skal ut og nyte den med alle våre sanser i vårt gode naboland Danmark… 

Vårt hjem de neste netter blir i herlige Aarhus med den perfekte anledning til shopping og hygge rett utenfor døren. Vingård i Danmark? Ja, det stemmer. Vi besøker Neder Kjærsholm Vingård. Dette er en gammel herregård med historie tilbake til 1500–tallet. Gården ligger sentralt til i Midtjylland og har hele 6000 vinstokker. Her blir det vinsmaking, historie og tapas! Med nok deltakere, blir det også en tur til  Flensburg og grensehandel.

Sees vi på tur?

 

 

 

Reiseprogram

Dag 1

Torsdag 15. august 2024

Stavanger/Grenland/Sørlandet – Kristiansand – Hirtshals – Aarhus, ca 185 km fra Hirtshals: Vi starter ut fra våre påstigningsteder kl 11.05 fra Stavanger i vest og kl 13.05 fra Telemarksporten i øst og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. Kl 16.30 er det avgang med MS SuperSpeed 1. Det er mulig å forhåndsbestille buffet om bord ved påmelding til turen. Dette koster kr 399,- per person og blir middag denne dagen. Kos deg med god mat og shopping om bord. Etter landgang setter vi oss i bussen og slapper av sørover. Vi bor på Comwell Hotell Aarhus de neste 3 nettene.

Dag 2

Fredag 16. august 2024

Aarhus – Flensburg, ca. 390 km: Morgenstund i Aarhus.  Bruk formiddagen i byens gater, eller bli med til Flensburg og CITTI – PARK. Valget er ditt. Kjøreturen frem til den tyske grensebyen tar ca. 2 timer hver vei. Vi kjører først til CITTI – PARK beliggende like utenfor by-sentrum. De som vil blir satt av her, mens vi med resten av turdeltakerne blir med bussen inn til sentrum. Etter et par timers tid blir det tilbud om henting ved CITTI – PARK for å bli kjørt inn til sentrum. Vi er tilbake på hotellet ettermiddag/kveld i tide til middag som kan bestilles ved påmelding til turen.

Dag 3

Lørdag 17. august 2024

Aarhus – Kjellerup ca. 130 km: Vi starter dagen med nok en deilig frokost på hotellet og hygger oss med kaffekoppen. I dag har du hele formiddagen til fri disposisjon. Kos deg i Aarhus sentrum, utforsk butikker og kafèer. Vi kjører utflukt til Gamlebyen v/mer enn 20 deltakere (inngang ikke inkludert). Kl 16.30 gjør vi oss klare til en kveld på Neder Kjærsholm Vingaard. Avsluttes med vinsmaking og enkel tapas bestående av forskjellige oster, pølser, paté og brød.

Dag 4

Søndag 18. august 2024

Aarhus – Hirtshals – Kristiansand – Sørlandet/Stavanger/Grenland, ca. 185 km fra Aarhus til Hirtshals: Etter frokost tar vi farvel med Aarhus for denne gang. Til Hirtshals        ankommer vi i god tid til ferjeavgang med Color Line kl 12.15. Også nå er det mulig å forhåndsbestille buffet ved påmelding til turen. Beregnet ankomst til Kristiansand kl 15.30 og straks etter ilandkjøring og tollklarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder. God fornøyelse!

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr  7.850,- per person

Turprisen inkluderer:

  • Helturistbuss og erfaren sjåfør
  • Reisevert
  • Ferje t/r Kristiansand – Hirtshals
  • Overnatting 3 netter i delt dobbeltrom
  • 3 frokoster
  • 1 Utflukt til vingård med vinsmaking og tapas
  • Utflukt til Flensburg v/minimum 20 personer
  • Utflukt til Gamlebyen v/minimum 20 personer
  • Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 1.200,-
Tillegg middag på hotellet fredag kveld kr 380,-
Tillegg buffet på utreise kr 399,- per person
Tillegg buffet på hjemreise kr 299,- per person

Utfluktene til Flensburg og Gamle byen må ha minimum 20 deltakere for at de blir gjennomført. Inngang til Gamlebyen er ikke inkludert.

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil og forhold utenfor vår kontroll!

Reisefakta

Når
15. – 18. august 2024
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Grenland/Sørlandet
Pris
Kr 7.850,- per pers

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.