Få plasser igjen!

Få plasser igjen!

Aarhus & Flensburg | Buss | Risdal Touring

KUN 5.350,- per pers.
pris ved påmelding senest 15. juni
Når
24. - 27. august 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Grenland/Kristiansand
Reisen er overstått!

Selv om sommeren er på hell, er det fortsatt godt kjenne på feriefølelse og lysten til å reise på tur. Alle kjenner til ordtaket «Det er dejlig å være norsk i Danmark» og vi håper du blir med oss over Skagerak for å tilbringe noen dager i Aarhus. Vi inviterer til en helg der du får den perfekte anledning til å få shoppet litt og kost deg hos våre naboer i sør! Vi bor i Aarhus, med alle dens fasiliteter rett utenfor døren.

God tid til avslapping og shopping er inkludert og de som ønsker det kan også få med seg en tur til Flensburg med tilhørende shopping! Det er hit danskene reiser for å få seg en billig handel. Velkommen til en fin tur!

 

 

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Torsdag 24. august 2023

Stavanger/Grenland/Sørlandet – Kristiansand – Hirtshals – Aarhus, ca. 185 km fra Hirtshals: Vi starter ut fra de respektive påstigningstedene, fra Stavanger i vest og  Grenland i øst og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. Kl 16.30 har vi avgang med MS SuperSpeed 1. Det er mulig å forhånds bestille buffet om bord ved påmelding til turen for kr 349,- per person. Så er det bare å kose seg med god mat og shopping om bord. Etter landgang setter vi oss i bussen og slapper av sørover. I Aarhus sjekker vi inn på Comwell Aarhus hotell for de neste 3 netter.

 

Dag 2

Fredag 25. august 2023

Aarhus: Vi starter dagen med frokost på hotellet før de av oss som ønsker en Tyskland tur setter oss i bussen og kjører sydover. Vel passert grensen tar det ikke lang tid før vi er på plass i Flensburg. Her får vi først noen timer i byen før vi kjører til CITTI -PARK som er en hel liten handelsby i seg selv. Mye fint å handle og god mat og drikke byr dagen i dag på. De som ønsker det kan selvfølgelig bare ta det med ro i Aarhus.

 

Dag 3

Lørdag 26. august 2023

Aarhus: I dag kan vi riktig kose oss og ta den tid vi trenger og ønsker ved frokostbordet. Deretter er det mulig for de som vil å bli med på en utflukt til den gamle havnebyen Ebeltoft som oser av nostalgi med  sine brosteinsbelagte gater og bindingsverkshus. Utpå ettermiddagen går turen tilbake til Aarhus. På kvelden har vi lagt til rette for middag ved hotellet for de som ønsker det. Bestilles ved påmelding.

 

Dag 4

Søndag 27. august 2023

Aarhus – Hirtshals – Kristiansand – Sørlandet/Stavanger/Grenland, ca. 185 km fra Aarhus til Hirtshals: Vi spiser frokost på hotellet før vi tar farvel for denne gang. En liten tur innom Aalborg og Jomfru Anes gade for å rusle litt, og et besøk på Bilka har vi tid til. Vi ankommer Hirtshals i god tid til ferjeavgang med Fjordline som kl 18.15 seiler til Kristiansand. Også   denne gang er det mulig å forhåndsbestille mat ved påmelding til turen for kr 229,- per person. Beregnet ankomst til den «sørlandske hovedstaden» kl 20.15 og straks etter ilandkjøring (alle sitter på med bussen) og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder. God fornøyelse!

 

Pris og annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Reiseleder ved flere enn 30 deltakere

¨  Ferje t/r Kristiansand – Hirtshals

¨  Overnatting 3 netter i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  Utflukter til Ebeltoft og Flensburg som beskrevet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 990,-

Tillegg for middag lørdag kveld ved hotellet kr 335,- per person

Buffet på utreise: kr 349,- per peson

Mat på hjemreise: kr 229,- per person

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag