Sommer tur!

Sommer tur!

Aarhus & Flensburg | Buss | Risdal Touring

KUN 5.990,- per pers.
pris ved påmelding senest 15. april
Når
13. - 16. juli 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Grenland/Kristiansand
Reisen er overstått!

Det er sommer og tid for ferie!

Vi inviterer til en herlig helg der du får den perfekte anledning til shopping og hygge hos våre naboer i sør! Vi bor i Aarhus, med alle dens fasiliteter rett utenfor døren. I tillegg til en Flensburg tur, har vi også lagt inn en utflukt til Samsø der vi blant annet besøker den idylliske landsbyen Nordby. Stikk innom en stemnigsfull, gammel kjøpmannshandel – eller finn en koselig kafè og nyt noe kaldt å drikke. Videre kjører vi til Samsø’s hovedstad Tranebjerg der det er små butikker og kafèer hvor en kan finne seg en lunsj om sulten kaller. Bli med da vel og kos deg på en fin tur!

 

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Torsdag 13. juli 2023

Stavanger/Skien/Porsgrunn/Sørlandet – Kristiansand – Hirtshals – Aarhus, ca 185 km fra Hirtshals: Vi starter ut fra våre påstigningsteder kl 11.05 fra Stavanger i vest og fra Skien jernbanestasjon kl 12.35 i øst og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. Kl 16.30 er det avgang med MS SuperSpeed 1. Det er mulig å forhåndsbestille buffet om bord ved påmelding til turen for kr 399,- per person. Kos deg med god mat og shopping om bord. Etter landgang setter vi oss i bussen og slapper av sørover. I Aarhus sjekker vi inn på Comwell Aarhus hotell for de neste 3 netter. Hotellet ligger sentralt midt i Aarhus, så du er aldri langt fra byens severdigheter eller de trivelige handlegatene.

 

Dag 2

Fredag 14. juli 2023

Aarhus – Samsø, ca. 225 km: For alle morgenfugler og de som har lyst; i dag er det mulig å bli med på utflukt til Samsø. Klokken 07.30 kjører vi til Hou havn der vi tar ferje kl 09.30 over til Sælvig. Overfarten tar 1 time, og det er mulig å kjøpe mat/drikke om bord. Sjarmerende Samsø byr på kos og hygge. Når vi kommer i land får vi med oss en  lokal guide og vi blir beriket med mange fine inntrykk herfra. I løpet av dagen finner vi et trivelig sted der vi spiser litt lunsj (ikke inkludert), før vi returnerer til Aarhus sen ettermiddag. På kvelden har vi lagt til rette for middag ved hotellet for de som ønsker det. Utflukt til Samsø og middag på hotellet bestilles ved påmelding.

 

Dag 3

Lørdag 15.  juli  2023

Aarhus – Flensburg, ca. 390 km: Vi starter dagen med en deilig frokost på hotellet og nyter å være på tur. De som ønsker, kan i dag bli med på utflukt til Flensburg. Turen frem til den tyske grensebyen tar omkring 2 timer hver vei. Vi kjører først til Citti-Park beliggende like utenfor by-sentrum. De som vil blir satt av her for å være et par timer, mens vi med resten av turdeltakerne fortsetter inn til Flensburg. Etter et par timers tid blir det tilbud om henting ved Citti-Park for å bli kjørt inn til sentrum. Utpå etter-middagen setter vi så kursen mot Aarhus igjen. De som ønsker det, kan selvsagt nyte dagen på egen hånd i Aarhus.

 

Dag 4

Søndag 16. juli 2023

Aarhus – Hirtshals – Kristiansand – Sørlandet/Stavanger/Skien/Porsgrunn, ca. 185 km fra Aarhus Hirtshals: Vi spiser frokost på hotellet før vi tar farvel for denne gang. Raskt ut på motorveien og vi passerer Aarhus og Aalborg – før vi krysser under Limfjorden. Til Hirtshals ankommer vi i god tid til  ferjeavgang med Fjord FSTR som kl 16.45 seiler til Kristiansand. Også denne gang er det mulig å forhånds-bestille mat ved påmelding til turen for kr 229,- per person. Beregnet ankomst til den «sørlandske hovedstaden» kl 19.15 og straks etter ilandkjøring (alle sitter på med bussen) og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder. God fornøyelse!

 

Pris og annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨ Reiseleder ved flere enn 30 deltakere

¨  Ferje t/r Kristiansand – Hirtshals

¨  Overnatting 3 netter i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  Utflukt til Flensburg

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 990,-

Tillegg middag på fredag ved hotellet kr 335,-

Buffet på utreise kr 399,- per person

Buffet på hjemreise kr 229,- per person

Utflukt til Samsø kr 250,- per person

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag