Få plasser!

Få plasser!

ADVENSTCRUISE | STOCKHOLM – RIGA | RISDAL BUSS

Bli med på et magisk adventscruise med MS Cinderella fra Stockholm til Riga! Legg igjen alle «må gjøre» tanker hjemme og kjenn på denne avslappende, herlige adventstiden sammen med oss. Om bord hygger vi oss med tre retters middag og vinpakke på veien mot den latviske hovedstaden som har et av Europas mest trivelige julemarked. Vi skal tilbringe en hel dag i denne stemningsfulle byen som også populært er kalt Baltikums Paris. Oppdag parker, torg og små restauranter. Se alle monumentene rundt omkring som vitner om Riga’s tid som hansaby. Her lever ulike stiler og epoker side ved side og Rigas historiske sentrum står nå på Unescos verdensarvliste.  Ser vi deg?

 

Tagger:, , , , , , ,

Program

DAG 1

Lørdag 9. desember 2023

Stavanger – Sandefjord – Karlstad, 690 km: Vi starter opp  kl 06.00 fra Stavanger i vest og kjører E39 til Kristiansand og E18 videre til Horten. Her kjører vi om bord på Bastø fergen som tar oss over til Moss. Vi gjør flere stopp underveis, og på vår vei fra Moss til Karlstad skal vi finne et egnet  stopp der vi kan få litt mat (ikke inkludert). Vel framme sjekker inn på Scandic Winn hotell.

 

DAG 2

Søndag 10. desember 2023

Karlstad – Stockholm, ca 300 km: Vi hygger oss på tur, og nyter frokosten før vi sjekker ut og reiser videre mot Stockholm. Siden vårt adventscruise ikke har avreise før kl 17.00 får vi anledning til å se oss litt om i Stockholm. Gamla Stan som er en av de største og best bevarte middelalderbyene i Europa– og dermed også en av Stockholms største attraksjoner er virkelig verd et besøk. Vi er tilbake på kaien i god tid før innsjekk og avgang med MS Cinderella kl 17.00. Om bord på cruisskipet skal vi samle minner og nyte kvelden med tre retters middag og tilhørende vinpakke. Utforsk gjerne skipets flotte tax free butikker, eller fortsett kvelden i Melody – Coffee, Bar og Lounge mens skipet seiler rolig ut i natten.

 

DAG 3

Mandag 11. desember 2023

Opphold i Riga: Mens vi forsyner oss av deilig frokostbuffet kan vi nyte innseilingen mot Riga. Klokken 10.00 er vi i havn og vi gjør oss klare til å utforske denne vakre byen. Vi har gratis shuttle buss inn til byen, og det samme når vi skal tilbake om bord. Det anbefales en tur til Gamle byen som ble grunnlagt i Riga allerede i 1201. Det finnes vakre overraskelser rundt hvert hjørne da flesteparten av byens attraksjoner ligger her. La deg sjarmere av trange middelalder gater, smug og torg samt herlige kafeer og restauranter. Få med deg St. Peterskirken. Klatre opp i kirketårnet og opplev byens beste utsikt over byen og elven Daugava. Ta også turen innom Rigas sentralmarked som også befinner seg i gamlebyen. Dette er Europas største markedsplass og består av fem saluhaller, så her får du smake på all verdens spennende delikatesser og kjenne duften av jul. Julemarkedet ligger på Domkirketorget omringet av byens store juletrær. Kjøp med deg et minne fra markedet, eller kanskje en liten gave til noen hjemme? Tilbake om bord er det bare å glede seg til julebordsbuffèen som for øvrig er komponert av det svenske kokkelandslaget, en avslappende kveld samt en god natt på vei tilbake til Stockholm.

 

DAG 4

Tirsdag 12. desember 2023

Stockholm – Karlstad, ca 300 km: En deilig brunch buffet venter på oss når vi våkner denne morgenen. Vi nyter mat og selskap mens vi seiler inn mot Stockholm. Klokken 14.00 legger vi til kai i Stockholm. Så snart bussen er i land og vi alle har funnet våre gode seter, setter vi kursen mot Karlstad og vårt hotell der vi overnatter. Det blir felles middag på hotellet.

 

DAG 5

Onsdag 13. desember 2023

Karlstad – Strømstad – Stavanger, ca. 690 km: Etter dagens første måltid, sjekker vi ut fra hotellet og finner våre plasser i bussen. Turen går til Strømstad der vi skal om bord på verdens største hybridferge MS Color Hybrid som tar oss trygt over til Sandefjord kl 13.40. Det er mulig å bestille buffet om bord under påmelding til turen. Ankomst Sandefjord kl 16.10. Etter i land-kjøring og tollklarering fortsetter vi turen mot sør– og vest for å bringe alle tilbake til der de steg på bussen. Alle med nye inntrykk å fordøye, nye historier å fortelle – og hvem vet– kanskje også nye bekjentskap å pleie. Vi takker alle for en fin tur!

 

Turprisen inkluderer

TURPRIS

5 dager kun kr 6.990,-

Pris per person ved påmelding innen 1. oktober 2023, deretter kr 7.790,-

Avreisedato: Lørdag 9. desember 2023

Retur: Onsdag 13. desember 2023

 

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Reiseleder

¨  Fjord Line Sandefjord – Strømstad

¨  Color Line Strømstad – Sandefjord

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster på hotell

¨  1 middag på hotell

¨  2 overnattinger i delt innvendig dobbel lugar

¨  1 tre retters middag med vinpakke  på utreise og 1 julebuffet på hjemreisen om bord på MS Cinderella.

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom/lugar kr 1.300,-

Tillegg for utvendig lugar på MS Cinderella kr 400,-

(OBS! Begrenset kapasitet på utvendig lugar. Kontakt oss ved  forespørsel)

Tillegg for utvendig comfort lugar kr 1.150,-

Tillegg buffet utreise kr 220,-

Tillegg buffet hjemreise kr 299,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

UK flag | German flag