Åpen tur med Agder Historielag!

Åpen tur med Agder Historielag!

Agder Historielag | Elverum & Trondheim | buss |

KUN 7.990,- per pers.
Ved påmeldingen innen 30. juni 2022
Når
31. august - 4. september 2022
Antall dager
5
Avreise fra
Evjemoen
Reisen er overstått!

Bli med Agder Historielag og reiseleder Ivar Haugen på  nok en spennende tur i Norge. Denne gangen går turen til  trøndelag og Trondheim. Vi skal innom Klevfoss Industrimuseum og Munchsenteret . Overnatting ved Elverum. I Trondheim får vi lokalguide og se flotte severdigheter. Vi  kjører mot Orkanger, Molde og videre og til Balestrand. Overnatting i Balestrand. Hjemturen går i vakkert landskap og utpå kvelden søndag er vi tilbake på Evje, mange opplevelser rikere!

 

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Dag 1 – onsdag 31.08.2022

Turen starter fra Evjemoen kl 08.00 Vi kjører Rv 42 ned mot Arendal og derfra E 18 videre østover.  Vi stopper for lunsj ( ikke inkl ) før vi ankommer Klevfos Industrimuseum  ved  Ådalsbruk i Løten. Her får vi en guidet omvisning. Her er også Munchsenteret som det er mulig å gå rundt i på egenhånd. Vi kjører videre til Elverum hvor vi sjekker inn for middag og overnatting på  Thon Hotel  Elgstua.

 

Dag 2

Dag 2 – torsdag 01.09.2022

Etter en god frokost sjekker vi ut og finner våre plasser i bussen. Vi følger E6 mot Avdal og Tynset og videre frem mot Støren og videre til Trondheim. Vi legger selvfølgelig opp til pauser underveis og en stopp ved Størens Bakeri. Ved ankomst Trondheim sjekker vi inn på  Scandic Hotel Lerkendalfor middag og overnatting 2 netter.

Dag 3

Dag 3– fredag 02.09.2022

Etter en god frokost møter vår lokalguide oss på hotellet. I dag skal vi blant annet få se Nidarosdomen, Sverresborg, Rockheim, Klemmetskirken og Riksregaliene  i Erkebispegården. Lunsjstoppen tar vi på  kafeen to Tårn ved Nidarosdomen. Guiden er med oss hele dagen. På kvelden samles vi til felles middag på hotellet.

Dag 4

Dag 4– lørdag 03.09.2022

Etter nok en god frokost sjekker vi ut fra hotellet og finner våre plasser i bussen.  Vi kjører nå mot Orkanger, Molde og videre forbi Stryn og til Balestrand som er målet vårt i dag. Underveis stopper vi selvfølgelig med jevne mellomrom. Vel fremme i Balestrand sjekker vi inn for middag og overnatting på Kviknes Hotel.

 

Dag 5

Dag 5– søndag 04.09.2022

Enda en god hotellfrokost inntar vi før vi er klar for siste etappe på turen. Vi tar ferje fra Vangsnes til Dragsvik og derfra kjører vi videre mot Voss hvor vi tar et stopp  og ser oss litt rundt på Vossevangen før turen går videre mot Odda og  Hovden. Vi kjører nedover vakre Setesdalen til Evje hvor turen avsluttes. Det tilrettelegges selvfølgelig også i dag for pauser etter behov.

 

Pris og annen informasjon:

5 dager kun kr  7 590,-    pr person  i dobbeltrom ved påmelding før 1 juli deretter kr  7 990,-

 

 

Avreisedato: 31  august 2022

Retur: 4  september 2022

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Ivar Haugen  som reiseleder og  som

ansvarlig fra Agder Historielag

¨  Overnatting 4 netter i delt dobbeltrom

¨  4 frokoster på hotell

¨  4 middager

¨  Inngang og omvisning Klevfoss

¨  Inngang Munchsenteret

¨  Lokalguide Trondheim

¨ Inngang og omvisning Nidarosdomen

¨ Inngang og omvisning Sverresborg

¨ Inngang  Rockheim

¨ Inngang Klemmetskirken

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

 

Tillegg for enkeltrom totalt kr 2 200 ,-

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag